2777
2789

منو همسرم ۵ ساله کار کردیم هردو کارمندیم حقوق زیادی نداریم نخوردیم نپوشیدیم نگشتیم پول جمع کردیم که بتونیم خونمون رو عوض کنیم خیلی کوچیکه  تمام پس انداز ۵ ساله رو طلا خریدم شد ۵۰۰ میلیون یه چند ماهی طلا راکد بود بنا به تصمیم من به شوهرم خیلی اصرار کردم بریم طلاهارو بفروشیم بدیم به یه فرد معتمد که خیلی درآمد خوبی تو بازار داشت و خوب اون موقع یعنی مرداد ماه من همرو فروختم دادیم به ایشون الان یهو طلا یک ونیم میلیون اومد روش و از کار اون فرد معتمد ما تاحالا ۵۰ تومن سود کردیم درصورتی که اگه طلاهام بود الان ۱۵۰ تومن روش میرفت تموم زندگیم شده حسرت میدونم پول زیادی نبود اما حماقت کردم من نمیدونستم اینجوری میشه....به شوهرم میگم پس بگیریم دوباره طلا بگیریم میگه دیگه گرون شده چه فایده داره آخه حدااقل بزار باشه تاآخر سال ببینیم چی میشه مت انقد حالم بده به طفل معصوم یک سالم توجه نمی کنم لضی وقتا میشینم گریه میکنم حس میکنم صد خورده ای پول از دستم رفت این پول درامد یکسال من بود.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توچرا فروختی

من موقه ای ک طلا ارزون بود فروختم ک ماشین بخریم همشو ۳۵ ملیون فروختم و ماشینی ک خواستیم بخریم ۴۳ بود پژوپارس بود..بخاطر این چند ملیون هیچکس حاضر نشد کمکمون کنه و ما دیگه هیچی نداشتیم اضاف کنیم ن بابام ن پدرشوهرم بهمون ندادن😭وتا الان بدون ماشینیم دلمون پوکید..بعد رفتم سپرده گذاشتمشون نمیدونستم بی ارزش میشن و بعد ی سال خرج شدن😭الکی الکی سرمایمون رفت 

بنظرم اصلا بهش فکر کن چون فقط بیشتر امیدتو از دست میدی

کلا نفس کشیدن تو این مملکت هر لحظش ضرره واسه همهههه فقط تو نیستی

منم مجبور شدم طلا بفروشم اگه بود الان کلی قیمتش بود...

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده

طلا چیه داشتهدباشی نداشته باشی همش حرص میخوری براش اهه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

من موقه ای ک طلا ارزون بود فروختم ک ماشین بخریم همشو ۳۵ ملیون فروختم و ماشینی ک خواستیم بخریم ۴۳ بود ...

خب پژوپارس ۴۳ بود درست

چرا نرفتی اندازه ۳۵ تومنن ماشین بخری؟؟

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

دزد زد بهمون نزدیک یک میلیارد جنس ازمون دزدیدن سرمایه مونو بردن 

عزاداری هاتو بکن گریه هاتو بکن بعد خودتو جمع کن بچه ت گناه نکرده که روان اون صد برابر صد و پنجاه میلیون می ارزه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳