2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2526 بازدید | 291 پست
ذره ذره یه چیزی بده بخوره.. همین چیزایی که دوست داره دخترمن شیر دوست داره.. شمام ببین چی دوست داره ف ...

۸سالشه بچه نییست که مثلا با دست بدم هرکاری میکنم فرار میکنه نمیخوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بچه بزرگم مرد گنده ست.. دخترم کوچیکه شیش سالشه 😂😂😂

خدا حفظشون کنه عزیزم 

دیگه وقت دومادیشه انشالله

حالا بزور غذا میخوره

یه مثلی هست میگن آدم نمیدونم باشه مادر نباشه واقعا هم درسته یه مادر بچه هر چقدرم بزرگ باشه باز به فکر بچشه

خدا حفظشون کنه عزیزم دیگه وقت دومادیشه انشاللهحالا بزور غذا میخورهیه مثلی هست میگن آدم نمیدونم باشه ...

سلامت باشی خدا عزیزای شماروهم حفظ کنه.. دیگه بچه های الان این مدلی ان.. 

وای خدا منم از اون میترسم که متوجه نشن😭مگه سونو نرفته بود که بفهمه؟

خب عزیزم میگم دیگه بهش گفته بودن معدش هست دوبار هم نوشته بودن اندوسکوپی ولی نگو معدش نبود دکترا متوجه نشده بودن که بنویسن سنو اگه متوجه میشد مشکل کبدش هست می رفت سنو اون قسمتش اینجوری بود دیگه ولی تو هم الکی نگران نشو خدا نکنه همچین اتفاقی بیفته مادری حق داری ولی هیج وقت به بد فکر نکن همیشه خوب فکر کن خوب ها رو جذب کنی

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره