2777
2789

به هم دیگه ابراز کردیم رفتیم تو رابطه دو ماهه 

خوب بود تقریبا همه چی. حرفامونو زدیم راجب موضوعات مهم و شناخت و تفاهم و... همه جوره هم تفاهیم داریم ظاهراً . فامیلم هستیم 

ولی اون سربازیع الان قراره آخر ماه بیاد مرخصی ببینیم همو. از وقتی رفتیم تو رابطه هنو ی قرار تنهایی همو ندیدیم. 

ولی این اخیرا کمتر زنگ میزنه پیام نمی‌ده. (. البته دو سه روزی ی بار روشن می‌کنه گوشیشو ولی همون هم قبلا زنگ میزد مرتب اما جدیدا کم شده اما اگ من بهش بزنم خوب استقبال می‌کنه تحویل میگیره، ک منم نمی‌زنم ) 

ی بار گفته بود نمیدونه راجب چی حرف بزنه گیر می‌کنه وسط تلفن و...( قدرت تلکمش پایینه مهارتش) گفت ب این خاطر زنگ نمیزنه چون نمیدونه چی باید بگه

اولین رابطش هم هست. کسی هم تو زندگیش نیس مطمئنم اینارو.

مثلا اون اون دفعه زنگ زد گفت دارم روز شماری میکنم ک بیام مرخصی دلم واسه صدات تنگ شده.. ولی دیروز ک روشن کرد گوشیشو اصلا زنگ نزد. 

نمیدونم چیکار کنم فازش چیه؟ 

بهش بزنگم نزدیک شم یا دوری؟ کدوم بهتر می‌تونه تاثیر مثبت بذاره؟ 

من دوسش دارم.‌ملاک های همو هم داریم.۲۲ ب بالا سن.

از طرفی میگن فاز بی محلی و در دسترس نبودن جدی می‌کنه از طرفی هم میگن زبون خیلی مهمه و با چارتا قربون صدقه و... میشه جذبش کرد. واقعا موندم!!

یعنی ممکنه منتظره ک بیاد مرهصی همو ببینیم ک گرم تر شده رابطه با سر و تهش کلا همینه؟؟؟ آخه تا الان فقط تو مهمونی همو دیدیم، اولین قرارمونو تازه میخاییم بذاریم البته اگ تا اونموقع این رابطه دووم بیاره

همسر من کم حرف و ساکته

ولی با من هم حرف میزد هم پیام میداد.هم بشدت پیگیر ارتباط بود.

سربازی محدودیت ایجاد میکنه

ولی این اوایل رابطه معمولا توجه مردا بالاست و بیشتر دنبال نزدیک شدن هستن.

باید بفهمی علت رفتارش چیه؟ یه مدت زمان بده بهش و با احتیاط جلو برو تا مطمئن شی، شاید رابطه اولشه و بلد نیست، شاید تو سربازی نمیتونه حرف بزنه،شاید خسیسه ویا مشکل مالی داره برای هزینه تلفن و... باید کشفش کنی.  

ولی یادت باشه مردی که عاشقه کوه رو جابجا میکنه برای یه دقیقه بیشتر کنارت موندن و به هر دری میزنه برای ارتباط بیشتر 

چطور شروع کردین رابطه رو؟اون پیش قدم شد؟

اگر انقدر خجالتیه که حتی با تو‌نمیتونه حرف بزنه حواست رو‌جمع کن

فکر کن قراره بشه تکیه گاه و پایه اصلی زندگیت

توانش رو داره؟

اعتماد به نفسش رو داره؟

کم حرفه یا مهارت ارتباطی و‌اعتماد به نفسش کمه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر من کم حرف و ساکتهولی با من هم حرف میزد هم پیام میداد.هم بشدت پیگیر ارتباط بود.سربازی محدودیت ای ...

به می‌دونم اگ عاشقم بود ک دیگه نیار ب تاپیک زدن نبود 

ب مرحله عشق نرسیده 

خوش اومدن اولیه هی طبیعتا 

من حرفم اینه ک چطور جذبش کنم ؟ 

با این وضعیت بهش نزدیک شم یا خودم دور کنم منتظر واکنش اون بمونم ؟؟ 

به می‌دونم اگ عاشقم بود ک دیگه نیار ب تاپیک زدن نبود ب مرحله عشق نرسیده خوش اومدن اولیه هی طبیعتا م ...

کمبود عزت نفس داره  

ینی ممکنه چون عزت نفسش کمه نمیتونه پیشقدم شه؟؟

به می‌دونم اگ عاشقم بود ک دیگه نیار ب تاپیک زدن نبود ب مرحله عشق نرسیده خوش اومدن اولیه هی طبیعتا م ...

ببین اصلا این آدم ارزشش رو داره که انقدر وقت و انرژی بذاری؟

اگر هم عاشق نیست تو خیلی کلید نکن و ارتباط نگیر، واقعا مردا بیشتر دور میشن از زنی که خیلی پیگیره

ذهنت رو رها کن

ازش فاصله بگیر و خودت رو مشغول کن که اذیت نشی با بی تفاوتیش

و بذار بیاد مرخصی رفتارشو از نزدیک و بدون محدودیت محیط پادگان بسنج و بعد تصمیم بگیر

چون فامیل هم هست خیلی مراقب باش، رابطه تو فامیل دردسرش زیاده، بطور کلی مخالف رابطه و ازدواج فامیلی ام چون خیلی حاشیه داره.

چند سالته؟

زیاد تجربه ندارم ولی اینو مطمئنم هر جور عادتش بدی همونجور بار میاد مثلا اگه تو بیشتر بهش زنگ بزنی اون عادت میکنه و همیشه منتظر تماس از طرف شماس.. یا مثلا الان همسر من بعد از بحث و دعوا اصلا عذر خواهی نمیکنه چرا؟ چون از همون اول من رفتم سمتش و منت کشی کردم اگه یک ماه من نرم سمتش یا نگاش نکنم اونم نمیاد