2777
2789
عنوان

حق طلاق گرفتم(تاپیکای قبلمو بخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با حق طلاق تونستم یذره خیلی کوچیییک از خشمم رو خالی کنم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بعد هی میگن فامیل رفت و آمد کنید صله ارحام انجام بدید،یکی یکی داره گند زندگی‌ها در میاد،پیش شوهر خودشون هیچی نیستن بعضی از خانم‌ها،ولی دلبریاشونو برای شوهرای مردم می‌ذارن خاک بر سرا

زندگی بدون علاقه چه فایده داره؟

بخاطر دوتا بچه ام مجبورم بسازم ولی دفعه بعد خیانتشو ببینم ب بچه ها هم فکر نمیکنم دیگه

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
وااااای !!!! جل الخالق!!چادری اینجوره ولی به حال لخت و لوندش!

والا ما بی حجاب و به قول شما لختیم 

این غلط و نمیکنیم 

اخه چه ربطی به پوشش داره ؟!!!

خسته نمیشید همچی رو به این موضوع ربط میدید؟

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
بيا اونى كه ميگفتى بي حجابن حالا تحويل بگير اينم نتيجه مثلا حجابتون

بابا سر صبحی تاپیک زده چرت و پرت میگه . زرتی هم فقط جواب اونو داد ک درباره حجاب سوال کرد 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
حتماً به گوش زنده برسون که فهمیدی بزار ترس بیوفته به جونش،حد اقل یه کم تهدیدش کن

نمیشه بکشه کنار خانمه رو ازش توضیح بخواد ببینه حرفش چیه ؟!! 

شاید تشابه عکسی باشه 

اون نباشه 

چون میگه آرایش و مو باز و اون طرف چادری و محجبه خوب خیلی آدم تغییر می کنه اون خانم رو که استارتر از نزدیک ندیده بی حجابش رو چه شکلیه ؟! 

خوش ب حالت ،منم شوهرم با دختر عمش ۹ساله رابطه دارن، هر کاری کردیم جداشون کنیم فایده نداشت، تازه پررو هست میگه اسمش خیانت نیست ،ی زبون داره ۳متر ،گفتم حق طلاق بده گفت نه ،هیچ کاری نمیکنه فقط انکار دروغ