2777
2789

یکی هست ازش طلب داره جلبشم داره دادگاه و داگاه بازی دارن 

ما قبلا یه جا دیگه میشستیم این یارو مامور گرفته بود اومده بود دم در خونه شوهرم نبود الان ادرس خونه جدیدمون رو نمیدونم از کجا پیدا کرده دیروز اومده سر کوچه وایساده دیده شوهرم اومد تو این اپارتمان اونقدر وایساد شوهرم که رفت میاد زنگ در خونه رو میزنه 

خیلی مشکوکه زنگ زدم ۱۱۰ البته صدامو که بردم بالا رف سریع رفت 

ولی از دیروز به شوهرمم مشکوکم احساس میکنم نکنه باهم همدستن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همدست مثلا واسه ی چه کاری؟

به من فشار بیارن که من بدهیاشو بدم نمیدونم چرا با اینکه ادرس خونه پدر و مادرش رو داره ولی اونجا نمیره حتی رفته دم در خونه مادرم زنگ زده به عموی من اصلا من از کارهایه شوهرم خبر نداشتم همون خلنوادش خبر دارن از کارهاش 

به من فشار بیارن که من بدهیاشو بدم نمیدونم چرا با اینکه ادرس خونه پدر و مادرش رو داره ولی اونجا نمیر ...

اووقت مگه شما اون مبلغ بدهی رومیتونید پاس کنید؟؟حالا گیریم فشارم نیارن و سمت خونت هم نیاد.اون شوهرت چی تومغزشه که بخوادبمونه به امیداینکه شمابدهی روبدید.

اگه جلبشو داره این طلبکارم اسکله که خودشو میبینه و مامورنمیاره بگیرنش. یه خرده عجیبه

همین اخه شوهرم بهم میگه بهش گفتم وایسا من بچه رو ببرم بالا بعد میام پایین باهم بریم بعدش که رفت پایین میگه نبود رفته ولی بعد اینکه شوهرم رفت میاد زنگ خونمون رو میزنه. خیلی عجیبه

شما از کجا میدونی شوهرت را دیده بعد صبر کرده بره بعد بیاد در خونه ی شما

شوهرم تعریف کرد که من دیدمش سر کوچه رفته بود دنبال بچه از مدرسه بیاره

بعد میگه بهش گفتم بذار من بچه رو ببر خونه میام پایین باهم بریم 

بعد رفته پایین این نبود بعدش که شوهرم رفت میاد زنگ خونه ها رو میزنه که ببینه خونه ما کجاست

اووقت مگه شما اون مبلغ بدهی رومیتونید پاس کنید؟؟حالا گیریم فشارم نیارن و سمت خونت هم نیاد.اون شوهرت ...

خانواده من وضع مالیشون خوبه شاید اینا اینطوری فکر کردن

خانواده من وضع مالیشون خوبه شاید اینا اینطوری فکر کردن

عذرمیخوام،مگه پدرشما یابرادرشما بدهکاره که بخوان بدهی شوهرتو بدن. وضع مالیشون خوبه که خدابیشتربهشون بده ولی ربطی نداره

خب ظاهرا که نیت سواستفاده کردن روداره البته حدسمه.مبلغ بدهی چقده؟

دقیقا نمیدونم شوهرم هم هر دفعه یه چیز میگه یه بار میگه ۹۰۰ بهم داده دوتا چک گرفته بکی نهصد که هفتصدش پرداخت شده یکی هم چهار صد به ازا سودش گرفته من نمیدونم حکم جلب ماله کدوم یکی از این چک ها هست و دقیقا حساب کتابشون چجوری بوده و تاریخ اینها اصلا ماله کی هست  علاوه بر این دو تا نزول خور دیگه هم هستن که ازش چک دارن اونا هم حکم جلب دارن منتهی چون تو دادگاه چک ها کارشناسی شده که ربویه  میترسن  بیان واسه جلب اینو میندازن وسط