2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3797 بازدید | 157 پست
خب چرا انقدر دلتو سیاه میکنی؟ شاید واقعا مرد ه عکس دخترش و کسیو گذاشته

عکسه ک شک ندارم فیکه

طرف انقد اسکله ک کادر عکسو نکرده برش بزنه بعد بذاره پروفش

ولی من میگم خب چرا یه مرد با عکس یه زن باید بتونه شوهر منو از راه ب در کنه اگه یه مرد بتونه اینکارو کنه پس من ادامه زندگیمو چجوری ب شوهرم اعتماد کنم ک انقد راحت گول میخوره و خیانت میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو میخوام صدسال حس خوب نگیریبخدا یه کسایی هستن نون ندارن بخورن هفته ای ییار غذای خوب میخورن چرا از ...

اصلا منم بهم برخورد ک رفته توی اون موقعیت خودشو قاطی کرده و از زنه پرسیده ک چرا گریه میکنه خب ب تو چ چرا گریه میکنه اوت کیه توعه ک کنجکاوی میکنی اصلا ب چ حقی شماره میدی

توضیح خواستن فایده نداره دیوار حاشا بلنده خیلیم که پیله کنه یه چیزیم بدهکار میشه به اون شوهر نامردش

درسته الان بگم میخواد بگه من نبودم دوستم بود

مردا کلن عادت دارن خرابکاریشونو گردن رفیقاش رفیقاشون بندازن

برو بیدارش کن حقت نیست الان تو ناراحت باشی اون راحت خوابیده باشه! دست بنداز دهنشو جر بده

از ناراحتی زیاد معدم داره تیر میکشه 

کاش میشد الان برم بگم خودمو خالی کنم

ولی الان بگم گردن نمیگیره باید صبر کنم 

خب خداروشکر ولی آخرین راه طلاق آخرین آخرین عزیزم سعی کن درس کنی

منم دلم نمیخواد ب اونجا بکشه من اصلا شرایطشو ندارم ولی واقعا غرورم اجازه نمیده بمونمو درست کنم پس اونهمه هواشو داشتم اونهمه عشقم بهش اینا چی میشه چجوری آروم باشم تا درستش کنم الان حس میکنم تو جهنمم

عکسه ک شک ندارم فیکهطرف انقد اسکله ک کادر عکسو نکرده برش بزنه بعد بذاره پروفشولی من میگم خب چرا یه م ...

واقعا خیانت رو در شوهرت میبینی؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
نمیدونم فقط میدونم فیلم از رابطه نامشروع مدرک حساب میشهاسکریت شات بعید میدونم زیاد اهمیتی داشته باشه ...

فیلم ازش داشتم که همین الان می‌میکشتمش نمیذاشتم ب دادگاه برسه