2777
2789
عنوان

من یه پسر و خیلی فشار جسمی و روحی رومه خانم های مذهبی لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 3064 بازدید | 135 پست
این که من کاری نمیکنم حتما خدا هم یه دختر پاک رو بهم میدهبا یکی آشنا شو رابطه دوستی داشته باش که بعد ...

خب شما بگو من چطور پیدا کنم از کجا پیدا کنم اینجور شخصی و تو شهرمون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه رفتن عابرومم بردن توی فامیل مادرش اومده به مادرم میگه چرا به حرف این گوش دادی و اومدی خواستگاری ...

قید اون دختر میزدم میرفتم سراغ ی دختر دیگ ک الان آماده ازدواج باشه 

اون دختره قراره خانوادشو پولدار کنه مادرش نقشه ها داره ولش کن کلا دردسر میشه برات 

اگ دامادشون بشی یکسره باید خرج خانوادش کنی 

ایشون هنوز معلم نشده میخواد جهیزیه بخره خونه عوض کنه با خاستگاری معلم هم ازدواج کنه بهش بگید یواش تر ...

اصلا ببین من توی فامیل ازم تعریف میکنن هم ورزشی هم اخلاقی هم کاری یه جوری کوچیکم کرد مادرش که سر افکنده شدم توی فامیل ولی خب بخدا توی خودم میبینم که روزی صاحب آپارتمان بشم صاحب همه چی بشم و دست آدمایی که الان کنارم بودن رو هم بگیرم 

نمیدونم...با همسن و سالات مگه نمیگردی؟همونجوری که اونا پیدا میکنن

نه من خوشم نمیاد توی خیابون با کسی بیفتم اونا اینطور پیدا میکنن اونا طرف مقابلشون با شلوار و کت و بدون روسری میاد بیرون من نمیتونم مثل اونا باشم 

صیغه چیه ول کن بابا هزار تا مرض و ویروس و ایدز و هپاتیت میگیری تمرکز رو کار و درس و ورزش و اینا بذار ...

آخه چی بگم ای کاش همینطور راحت بود که شما میگفتید ببین بدن مردا با هم فرق میکنه یکی تستسترونش زیاده یکی کم یکی فشار کمتری روشه یکی خیلی زیاد 

آخه چی بگم ای کاش همینطور راحت بود که شما میگفتید ببین بدن مردا با هم فرق میکنه یکی تستسترونش زیاده ...

آره خوب ما نمی‌تونیم درک کنیم ولی هیچی به ریسک و خطر بیماری گرفتنش نمیرزه 

همچین میگه فشاره انگار رو ما دخترا نیست!!🤦‍♀️

من به شما هم حق میدم دلیل این پر توقعی ها بنظر من خونواده دختر هستن نه خود دختر ولی خب تا جایی که من خبر دارم دخترا نیاز عاطفی دارن بیشتر 

اگر شرایط ازدواج براتون فراهم نیست، و به این موضوع نیاز دارید، باید راه حلالش رو انتخاب کنید . 

ما حق نداریم سلیقمون رو به حکم خدا بچسبونیم! 

این حلال خداست و حق نداریم حرامش کنیم. 

اگر کسی به ایجاد رابطه احتیاج داشته باشه و شرایط ازدواج براش فراهم نباشه، ازدواج موقت راه حلال خداست. 

خیلی ها از روابط دوستانشون صحبت می‌کنند و اینجا راهنماییشون می‌کنند! ولی بحث باور ها و حلال و حرام که میاد وسط همه گارد می‌گیریم! 

اگر احساس کردی قصد دوستی با کسی رو داری، حلال خدا رو حرام ندون و حرامش و هم حلال ندون. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
قید اون دختر میزدم میرفتم سراغ ی دختر دیگ ک الان آماده ازدواج باشه اون دختره قراره خانوادشو پولدار ک ...

آره خب درست ولی نه اینکه من کسی حمایتم نمیکنه خونوادم خیلی هنر کنن که یکی از آرزوهای من اینه توی زندگی بخدا قسم اینکه از پس خودشون بر بیان من هیچ توقعی ازشون ندارم و فعلا دستم خالیه به پسر بی پول کی دخترش رو میده الان شاید شما عشق و دوست داشتن واس شما اولویت داشته باشه ولی پدر و مادرا دنبال لقمه آماده ان قشنگ حساب کتاب میکنن بینن کی جیبش پر تره 

اگر شرایط ازدواج براتون فراهم نیست، و به این موضوع نیاز دارید، باید راه حلالش رو انتخاب کنید . ما حق ...

آره قضاوت با خداست ولی خب من دیدم طرف تاپیک زده بخاطر نیازم با مرد متاهل دوست شدم و این حرفا دریغ از اینکه یه نفر بیاد از حلالی و حرومی بگه توی نظرا

من به شما هم حق میدم دلیل این پر توقعی ها بنظر من خونواده دختر هستن نه خود دختر ولی خب تا جایی که من ...

همینجور ک آقایون با یکدیگر فرق دارن یکی تستسترونش زیاده یکی کم قطعا دخترا هم همه مثل هم نیستن...یکی نیاز زیادی داره یکی ممکن اصلا احساس نیاز نداشته باشه🤷‍♀️

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏