2777
2789
عنوان

خواب چند روز پیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخای تعبیرشو برات بگم

دایی شوهرم فوت شده چندشب قبل خواب دیدم حالش بده و بیمارستانه و بهم گفت به زن دایی بگو برام آب سیب یا آب ماهیچه بیاره  هیچکس نمیاد ملاقاتم

دوباره پریشب خواب دیدم که داداشم داشت میگفت فلانی کفش من و شوهرت و داداش علی را دزدیده

بعد داداشم علی را دیدم خیلی ناراحت بود و کفش کهنه پاش بود

تعبیر اینا چیه؟

مسکل خاصی ندارم با کسی

اول اینکه استرس نگیر و نگران نشو

ان شاء الله تعبیر من اشتباهه

ولی کلا سعی کن با اعضای خونواده مهربون باشی

ما چند وقت پیش از این خوابای دور هم جمع شدن زیاد میدیدیم متاسفانه پدربزرگم فوت کرد

بلا به دور باشه 

اول اینکه استرس نگیر و نگران نشوان شاء الله تعبیر من اشتباههولی کلا سعی کن با اعضای خونواده مهربون ب ...

مرسی خیلی میترسم یعنی این اتفاق بده ممکنه برا کسی  بیوفته ک تو حیاط خونشون دیدم خوابو؟

مرسی خیلی میترسم یعنی این اتفاق بده ممکنه برا کسی بیوفته ک تو حیاط خونشون دیدم خوابو؟

تعبیر که همش ظن و گمانه ولی کار از مهم کاری عیب نمیکنه 

اینکه رفتارمون بهتر باشه با هم، بعدا باعث آرامش وجدان خودمونه

دایی شوهرم فوت شده چندشب قبل خواب دیدم حالش بده و بیمارستانه و بهم گفت به زن دایی بگو برام آب سیب یا ...

تعبیر اول خوابت اینه که احتمالا دیر ب دیر سر میزنه از زنداییت هم درخواست فاتحه و خیرات داره دومی تعبیرخواب هم کفش خوبه اگه مرده ب کسی چیزی بده خوبه ولی ازش بگیره بده اینکه گفته دزدیده بنظرم تعبیرش اینه که یه چیز خیلی وقت پیش هست که شاید از دادشتون طلب داره چون گفتیم کفش کهنه منظور ب مال و ثروت قدیم دارع

تعبیر اول خوابت اینه که احتمالا دیر ب دیر سر میزنه از زنداییت هم درخواست فاتحه و خیرات داره دومی تعب ...

راستی خوابمو گفتم ک تعداد آدمای زیادی اومدن و میرقصیدن و پایکوبی و منم گاهی کفشاشون رو جفت میکردم و خالم اولین نفر بود ک محکم واینا میرقصد