2777
2789

داداشم ۲۳سالشه..دختره ۱۷

حالم بهم میخوره ازین روابط دوستی قبل ازدواج 

خودم اهلش نبودم و مستقیم ازدواج کردم 😁 الحمدلله 

حالا مشکل من اینه که بدم میاد ازین مدل رابطه ها

و داداشم منو زور می‌کنه که دختره رو تو فضای مجازی دنبال کنم..باهاش ارتباط برقرار کنم...خوب به من چه؟؟؟

حالا ام تولده دختره است

داداشم که تا حالا یه تومن خرج مامانم نکرده

به زور از بابام پول گرفته تا سقف ۳میلیون‌و پونصد 

برای این دختره لوازم آرایشی بهداشتی بخره

.

حالا منو زور می‌کنه تو سفارش بده ..تو بسته بندی کن..تو ارسال کن

خوب به من چه؟

هر چقدرم میگم بهش..میگه به خاطر من

همین داداشم برای منم که خواهرم و بچه هام کاری نکرده 

همین امسال یا پارسال یا سال های قبل تا حالا برای تولد بچه هام به پفکم نخریده..

راستش حرصم میگیره

کلا احساس می کنم از بیخ اشتباهه این کارا و خرج ها تو دوستی در حالی که یه بارم با هم نرفتن بیرون..و مجازیه..

دختره از خانواده سنتی و چادریه .و جالبه که همیشه مامانش بهش شک داره و کنترلش می‌کنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم دوستی داداشت اینا در چه خده ولی انتظار نداشته باش کارایی که برا اون میکنه برا شمام کرده ب ...

چجور ازدواج کنه 

کار ندارد😁

حتی ماهیانه درآمد سقف ۲میلیونم نداره

چرا انتظار نداشته باشم..

سالها کنار هم بزرگ شدیم.

ما خانواده شیم

چجور ازدواج کنه کار ندارد😁حتی ماهیانه درآمد سقف ۲میلیونم ندارهچرا انتظار نداشته باشم..سالها کنار هم ...

خب دوستی یعنی اینکه میخوایم شرایط جور کنیم😐

خانوادشم بشین یه مدتبعد اولویت اصلیش خانومشه

چقدر برادر شما مثل برادر منه فقط اون ۲۱ سالشه دختره هم همسن خودشه انقدر دختره ماشاءالله پر رو تشریف داره داداش خنگ من باید از دانشگاه بره دنبالش خانوم رو تا یه مسیری برسونه جشن ماهگرد دارن باید چیزی بخره نمیدونم هزار تا مناسبت از خودش درمیاره دختره که فقط داداش ساده من براش هزینه کنه از صبح تا شبم بهش زنگ میزنه 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
چقدر برادر شما مثل برادر منه فقط اون ۲۱ سالشه دختره هم همسن خودشه انقدر دختره ماشاءالله پر رو تشریف ...

دقیقا بخدا تو که همدرد منی میفهمی فقط

دختره ام از خانواده‌ شدیداً مذهبیه

ولی کلی فیس داره

آرایش نمیکنه و حجاب داره

ولی یه  دل و قلوه هوایی داره

به داداشم پریروز گفته بود  تونر صورت برام بگیر

جو گرفته فکر کرده نامزد اند

داداش بیکارو بیعار من عمرشو داره هدر می‌ده

از صبح تا شب و شب تا صبح داره چت می‌کنه 

یه سر کار نمیره 

دقیقا بخدا تو که همدرد منی میفهمی فقطدختره ام از خانواده‌ شدیداً مذهبیهولی کلی فیس دارهآرایش نمیکنه ...

آخ‌ خواهر دقیقا داداش منم همینه کلا کار و زندگیش شده اسن دختره اینم خانوادش مذهبین و چادریه حتی مامانش خبر داره که با داداش من دوسته 😐 ببین چقدر دیگه روی این حساب کردن که داماد آیندشونه 

مامانم طفلی یه کوییک انداخته زیر پای این آقا ایشونم در خدمت این دختره اس من نمیدونم اینا خانواده ندارن انقدر با پسرای مردم چت میکنن تازه بهش گفته من صبر میکنم بری خدمت بعد با هم ازدواج کنیم 

من که دعام اینه پای این دختره از زندگی ما برداشته بشه به خدا دیوانه شدم از دست داداشم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

حالا اصلا تو خانواده ی ما از این رسما نیست اصلا دوستی و رفیق بازی بی معنیه من خودم به عمرم دوست پسر نداشتم مستقیم با همسرم ازدواج کردم خواهرمم مجرده باور کن اجازه نمیده که پسرا بخوان بهش پیشنهاد بدن انقدر واسه خودش ارزش قائله 

حالا بعضی از دوستی های داخل چارچوب و به نیت ازدواج اشکالی نداره ولی نه اینکه اینا تو این سن کم و بدون هیچ پول و کاری میخوان داماد بشن واسه ما