2777
2789
عنوان

غیر وسواسیا بیان یه دقه گناه دارم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 173 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نجاست به این سادگی منتقل نمیشه عزیزم شرط نجس شدن چیزی انتقال هستبزار برات مثال بزنم مدفوع بچه میفته ...

عزیزم یه سوال دیگه ام پرسیدم راجب یه چربی نجس اونم میخونی جوابمو بدی؟

کاش خدا تلفن داشت شماره خدا رو داشتم بهش زنگ میزدم میگفتم خداجون چیکار کنم که تو راضی باشی چجوری باش ...

اره واقعا کاش میشد .ولی دوست عزیز اگه داری چنین رنجی میبری حتما از یه مشاور درست درمون نه ازاین الکی ها کمک بگیر خودتو و اطرافیانت رو آزار نده .خدا هم تو رو دوس داره نگران نباش 

عزمزمه مرجعت کی هست من مکارم

اقای مکارم هم‌میگن پاکه 

من زمانی که وسواس داشتم همه رو گشتم 

من مرجعم اقای سیستانی هست 

ایشون اعلم هست  و حکم به طهارت دادند

منم خیبی زنگ‌میزدم مرتجع مختلف 

اینا نمیتونن مستقیم بگن پاکخ برات ولی انقدر من پیگیر شرم گفتن پاکا

بعدم خو خانم بیگدلی هم که عضو کانالش هستی  ایشونم پیگیر شدن منم چون مثل شما به گفته های اینا اعتماد نمیکردم خودم پیگیر شدم و گفتن پاکه اکر از اینجا به بعد بخوام به وسواس عمل کنم خلاف حکم خدا عمل کردم باید مجازات بشم

[QUOTE=365435946]بپرس بگمت چون من انواع وسواس من زنگ زدم آستان قدس رضوی برا نجاست و پاکی گفت یقینم بخاطر حساسیت زیاد بی اعتبار حتی یقین صد در صد، یه سوال داشتم ببینم از نظر تو هم نجسه یا نه من چندروزیه خیلی معذرت میخوام لای پام سوخته و پماد میزنم اطراف مقعد و خب چربه اون قسمت و هربار بعد از دفع که با دست خودمو میشورم دستم چرب میشه دستمو با آب هم میشورم ولی همچنان دستمو نجس میدونم و با باید با مایع بشورم یبار بعد دفع خودمو شستم اما زیاد اطراف رو نشستم و یه قسمت کوچیک اصلی رو شستم ولی بعدش یادم رفت با مایع بشورم دستمو آب خالی زدم با دستمال خشک کردم بعدش احساس کردم انگشتم یکم چربه چربی مختصری داشت حتی دیده هم نمیشد فقط انگشتمو که بهم میکشیدم یکم چرب بود ولی گفتم بیخیال و بی اعتنایی کردم و دستمال چون پارچه ای بود چندبار دیگم ازش استفاده کردم چند روز گذشته ولی فکرش ولم نکرده امروز باز تو نت دنبال چربی و نجاست و اینچیزام

بپرس بگمت چون من انواع وسواس رو داشتم

به سوالات شرعی هم زنگ زدم ولی یه جور دیگه گفتم،گفتم مدفوع بچمو شستم مدفوعش چرب بود دستم چرب شد یکی گفت اگه قبلش دستت پاک بوده پاکه یکی دیگم گفت پاکه. بنظرت مثالی که زدم شبیه موضوع خودم بود یا نه؟ یه نکته دیگه اینکه هر بار که میشستم چرب میشد دستام فکر میکنم اینبار هم همونجوری بود و من نباید بی اعتنایی میکردم و دستام نجس بوده .و قبلش بخاطر سوزش و همون چربی من خودمو خوب نمیشستم پس نجس بودم باز پماد میزدم پمادم نجس میشد پس دستمم نجسه هعی دارم دیوونه میشم ایندفه ام با خودم گفتم شاید دستت و قبلش به موهات یا پوستت زدی چون پوست و موی چربی دارم بیشتر چربی دستم بخاطر پوست و موهام بوده و یکمیش مال پماد و چون کم بوده آب رسیده باز میگم چطور وقتای دیگه که همون قسمت کوچیکو میشستی چربی زیاد بود من چیکار کنم