2777
2789
عنوان

غیر وسواسیا بیان یه دقه گناه دارم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 160 پست
عزیزم عادت غلطی به اسم وسواس در شما شکل گرفته و زمان برده پس به ارامی و با اراده و تمرین مستمر قادر ...

به سوالات شرعی هم زنگ زدم ولی یه جور دیگه گفتم،گفتم مدفوع بچمو شستم مدفوعش چرب بود دستم چرب شد یکی گفت اگه قبلش دستت پاک بوده پاکه یکی دیگم گفت پاکه. بنظرت مثالی که زدم شبیه موضوع خودم بود یا نه؟ یه نکته دیگه اینکه هر بار که میشستم چرب میشد دستام فکر میکنم اینبار هم همونجوری بود و من نباید بی اعتنایی میکردم و دستام نجس بوده .و قبلش بخاطر سوزش و همون چربی من خودمو خوب نمیشستم پس نجس بودم باز پماد میزدم پمادم نجس میشد پس دستمم نجسه هعی دارم دیوونه میشم ایندفه ام با خودم گفتم شاید دستت و قبلش به موهات یا پوستت زدی چون پوست و موی چربی دارم بیشتر چربی دستم بخاطر پوست و موهام بوده و یکمیش مال پماد و چون کم بوده آب رسیده باز میگم چطور وقتای دیگه که همون قسمت کوچیکو میشستی چربی زیاد بود من چیکار کنم 

عزیزم عادت غلطی به اسم وسواس در شما شکل گرفته و زمان برده پس به ارامی و با اراده و تمرین مستمر قادر ...

زنگم زدم گفتم که شاید چربیه مال موهام بوده که اونم گفت خب پس امکان داره چربی مدفوع بچه نباشه به همین خاطر گفته پاکه ولی منکه میدونم چربی چی بوده دلم مردن میخواد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم توضیحاتتون رو خوندم 

اول اینکه ببخشید اگه گاهی ممکنه دیر پیامتون رو چک کنم چون منظم سایت نمیام 

حالا جواب سوال 

عزیز دلم دوباره میگم همه توضیحاتتون رو مو به مو خوندم یقین کنید که پاکه و استان قدس هم که همینو گفته و تایید کرده(کی بالاتر و دقیقتر از کسانی که درسش رو خوندن و وارد به مسائل هستن)

این که تو فرض سوال بچه رو مثال زدید هم مشکلی ایجاد نمیکنه پس شک نکنید پاکه پاکه (خودتون رو هم مثال میزدیدمشکلی نبود. برای پرسیدن سوالات شرعی از کارشناس خجالت نکشید )ولی الان هم هیچ اشکالی نداره و پاکه

گلم حتی اگر هم نجس باشه (که با توضیحات شما پاکه )اصلا برای شما که دچار ناراحتی وسواس هستید پاکه و واقعا مکلف به اینوهمه جست و جو 

ارتباط دادن وقایع 

پرسیدن و اضطراب نیستید 

این رو الکی یا برای دلخوشی نمیگما حکم خداوند اینجوریه و ما هم باید طبق همون حکم کارهامون رو انجام بدیم یعنی اگر غیر از این انجام بدیم صرفا خودمون رو آزرده کردیم چون خداوند این رو نمیخواد

از دارو و پمادتون هم با خیال راحت استفاده کنید

من بازم یه نکته ای رو خدمتتون میگم دوست خوبم من شرایط و نگرانی شما رو به سبب تجربه ای که داشتم درک میکنم 

و این رو بابت این نمیگم که گمان کنید نمیخوام به سوالتون جواب بدم 

اما عزیزم این چنبار پرسیدن و از چند جا پرسیدن خودش مانع بزرگی برای پیشرفت در درمان وسواستون هست و مانعی برای رها کردن ذهن میشه

یعنی یه جورایی اگر بخواد این کار هم عادت بشه خودش نوعی وسواس میشه و اجازه نمیده شما راحت و خلاص بشی 

یه جورایی ظلم در حق خودتون میشه و این من رو یکمی نگران میکنه 

چرا ؟ چون هدف اینه که به درجه ای برسید که اصلا شک در این مباحث نکنید و ذهنتون رو ازاد و رها کنید 

هدف رهایی ذهن شماست نه اینکه بدتر اسیر بشه عزیزم

دوست خوبم من بازم توصیه به بی اعتنایی ،انجام تمرینات مربوط به بی اعتنایی و ورزش میکنم 

راستی راستی جستجو در اینترنت رو هم به کل ببوس بزار کنار 

در پناه خدا و انشالله در مسیر پیشرفت و بهبود باشی🌹

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
سلام عزیزم توضیحاتتون رو خوندم اول اینکه ببخشید اگه گاهی ممکنه دیر پیامتون رو چک کنم چون منظم سایت ن ...

منو ببخش عزیزم منو ببخش خودمم خسته ام فقط میگم نکنه اینا برا یه آدم غیر وسواس پیش بیاد نجس بدونه اونوقت من من نجس کنم و بعد بی اعتنایی کنم

پیام دادم میگه شک داری پاکه خب من همه چیزو کنار هم میزارم که یقین به نجاست میکنمخیر سرم اومدم بی اعت ...

سلام عزیزم 

چون درخواست دادی وارد تاپیکات شدم ببینم مشکلت چی هست. 

اول اینکه تو به محض وسواس شدنت نجاست برات پاک هست

یعنی حتی نجاست رو نشوری هم اشکال نداره 

نجاست بعد وسواس شون حکم کثیفی رو برات داره و لازم نیست روش حساس بشی...شما میتونی حتی خودت رو نشوری و نماز روزه همه چیتم درسته

و در قبال دیگرانم هیچ مسئولیتی نداری که نکنه نجس کنم‌نماز اونا باطل باشه 

نه شما حکم خودتو داری و قرار نیست برای بقیه نگران باشی

سلام عزیزم چون درخواست دادی وارد تاپیکات شدم ببینم مشکلت چی هست. اول اینکه تو به محض وسواس شدنت نجاس ...

ازت ممنونم که وقت گذاشتی❤ آخ که فقط یه وسواسی میدونه حال یه وسواس دیگه رو دیوونه شدم دیگه همه کارام میمونه فقط به اینخاطر که میشینم به نجاست و پاکی فکر میکنم این نجس شد اون نجس شد یا مثلا بشینم تجزیه تحلیل کنم که شایدم نجس نشده ازبس تو حموم موقع خارج شدن ناحیه خصوصیمو شستم الان که میشورم پا میشم فکر میکنم ادرار خارج شد وقتایی که تو خونه هستم هم در حد چند قطره احساس میکنم که میاد اونم شاید روزی یکی دوبار روزی یبار ولی تو حموم هی میشورم پا میشم دوباره باز احساس میکنم ادرار ریخت باز دوباره باز دوباره قبلشم خوب تخلیه میکنم  خودمو ولی باز همون آش و همون کاسه موقع دستشویی اصن اینجوری نیستم ولی حموم نمیدونم چرا اونطوری میشه خسته ام خسته باردارم یه بچه ۴ ساله‌ دارم فکر نیکنم اونم حساس شده اگه خدای نکرده درگیر بشه هیچوقت خودمو نمیبخشم کل خونه رو فکر میکنم نجسه تلویزیون آینه بخاری یقین هم دارم ولی آخه چه جور یقینی عه اینجا نجس شد با دستمال پاک کردم باز دستمال رطوبت داشت زدم به اون یکی چیز همینجوری همه جارو نجس میدونم یبار همسرم ودستمال آغشته به منی شو گذاشت رو اوپن منم نمیدونم نا آگاهانه یا آگاهانه دستمال کشیدم با همون دستمال جاهای دیگه رو کشیدم سه ساله اومدم تو این خونه دستگیره ها نجسه نمدونم فلان جا نجسه دارم دیونه میشم

سلام عزیزم چون درخواست دادی وارد تاپیکات شدم ببینم مشکلت چی هست. اول اینکه تو به محض وسواس شدنت نجاس ...

کآنال وسواس فقهی رو دارم میگه نجاست پاکه ولی مرجع یه چیز دیگه میگه کاش حرف خانم بیگدلی درست بود کاش همه چی برام پاک باشه امروز دلم پرشد فقط گریه کردم خسته ام رندگی نمیدونم تاکی نیتونم ادامه بدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تو شکم داشتیو پاک

کاش خواب باشه همه چی کاش پاشم بگم آخيش یه کابوس بود و دیگه هیچی یادم نیاد از این روزای مزخرف و به زندگیم و بچه هام برسم سیر شدم از این زندگی که برا خودم ساختم لباس میشورم برا دوتکه لباس یه ساعت دوساعت تو حمومم هی زیر شیر آب اینور بگیر اونور بگیر 

من اگه تو عمرم اینقدر ب چیزی دقت یا توجه کرده باشم

ببین من یه مدت این مشکل رو داشتم جهنمی بود واسه خودش اون دوران 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

شما وسواس دهری، منم اینجوری بودم ،خودم خودمو نجات دادم ،آخه از دور همه بهم میخندیدن تا اینکه برادرم که مذهبی و تحصیلات بالایی داره ، گفت شما چون دائم الشک هستی و  به پاکی  و نجسی وسواس داری  ،باید بنا رو بر این بگیری که اون چیز پاک است و خداوند بخشنده  و مهربان است و مطمئن باش ،خدا تو رو میبخشه و خدا گیر این چیزا نیست. منم دیگه از خودمو کارام کلافه شده بودم عزم کردم و بر توکل به خدا وسواس رو کلا کنار گذاشتم و گفتم خدایا کمکم کن و از من قبول کن 

الان خداروشکر هیچ وسواسی ندارم و همیشه دعا گوی برادرم هستم 

وضعیت من خیلی خیلی از شما بدتره، خجالت میکشم بگم 

امیدورام با حرفام تونسته باشم بهتون کمک کنم