2777
2789
عنوان

غیر وسواسیا بیان یه دقه گناه دارم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 175 پست
حرف منم همینه آدمی که وسواس نیست بکل یادش میره ماجرارو حتی همون لحظه هم ذهنش درگیر نجاست نیست و مثلا ...

همون دیگه همه اینها  از وسوسه نفس و شیطاته عزیزم .

فکر کن این همه تلاش و دقت میکنی و دغدغه داری تهش خداوند هم راضی نیس پس برای چی خودت رو اذیت میکنی 

عزیزم خدا روزه رو واجب کرده یه ماهم واجب کرده شرایطتشم دقیق عنوان کرده حتی گفته اگه به عمد گرفته نشه اینجور کفاره و اینا داره

حالا میگه ای بنده من مریض شدی و روزه برات مضره ؟نگیر اون تکلیف روزه گرفتن رو از دوش تو برداشتم چون برای تو ضرر داره 

قضیه وسواس و وسواسی هم همینه 

خداوند احکام نجاسات و مطهرات گذاشته و انجام و رعایتش رو واجب کرده 

حالا یک نفر بیمار شده بیماری چی ؟وسواس 

همه روانپزشک ها تایید میکنن که وسواس یک بیماریه

پس خداوند احکام رو برای اون عوض میکنه میگه بی اعتتایی کن به وسواست من از تو اون رو نمیخوام توجه نکن دنبال نجاست نگرد ولش کن

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

باور کن اگر تمرین هات رو مستمر انجام بدی و اراده کنی درمان میشی عزیزم من دلم روشنه برات🌹🌹🌹

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن اگر تمرین هات رو مستمر انجام بدی و اراده کنی درمان میشی عزیزم من دلم روشنه برات🌹🌹🌹

چقدر خوب کردی حالمو ازت ممنونم انقدر دوست دارم خوب بشم همش میگم کاش برسه یه روزی دیگه به این‌چیزها فکر نکنم و راحت زندگی کنم

چقدر خوب کردی حالمو ازت ممنونم انقدر دوست دارم خوب بشم همش میگم کاش برسه یه روزی دیگه به این‌چیزها ف ...

قربانت عزیزم 🌹

چون سطح نگرانیت رو درک میکنم و خودم تجربه اش رو داشتم همیشه خوشحال میشم به کسانی که وسواس هستن کمک کنم تا راحت بشن 

ضمن اینکه الان باردار هم هستی و احتمالا هورمون ها در نوسانه و خود این مسئله هم بی تاثیر نیست   

خوب میشی توصیه ها رو گوش کنی عمل کنی  صد در صد خوب میشی هیچ نگران نباش

بله مال من یکدفعه در اثر یک استرس شروع شدو سریعا شدت گرفت و خدا روشکر با توصیه های همین کانال در جا ...

عزیرم خیلی خستت کردم منو ببخش ممنونم بابت وقتی گذاشتی به عنوان سوال آخر وسواست چه مدلی بود و چجوری درمانش کردی

ازت خیلی ممنونم گلم خدا خیرت بده❤❤❤

فدای تو کاری نکردم 🌹تشکر🙏🏻

عزیرم خیلی خستت کردم منو ببخش ممنونم بابت وقتی گذاشتی به عنوان سوال آخر وسواست چه مدلی بود و چجوری د ...

همین عین خودتون بود مدل وسواسم هی راجع به همچی فکر و دقت میکردم

به خاطر یک بحران در زندگی که اونو پشت سر گذاشتم و تازه داشتم نفس میکشیدم😂 یکهو شروع شد(اصلا وسواس ریشه در اضطراب داره .اضطراب درمان شه وسواسم کم میشه) دقت و توجه افراط گونم به نجس پاکی در صورتی که قبلش هم رعایت میکردم ولی وسواس نداشتم 

بعد در کمتر از دو هفته یکهو جوری شدت گرفت که دیدم وا !!!من اصلا دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم باورم نمیشد خودم اصلا من همون ادم قبلم!  و دیدم سریع باید جلوش رو بگیرم 

کلی مطلب خوندم 

مشاوره حضوری رفتم بد نبود ، اما چون حوزه تخصصیشون وسواس نجس و پاکی نبود، کارایی صد در صدی نداشت تا اینکه تو همین نی نی سایت !!!با کانال استاد بیگدلی اشنا شدم و اصلا هم امیدوار نبودم که با توصیه های یک کانال درمان بشم 

به محض اینکه گوش کردم انگار واقعا اون حس رهایی رو تجربه کردم و تازه متوجه شدم که چقدر ذهنیتم اشتباه بوده تمرین ها رو انجام دادم ورزش میکردم

و ویتامن b مکمل هم استفاده کردم چون خونده بودم برای رفع استرس مفیده و واقعا حالم رو بهتر کرد 

(البته چون شما بارداری اگر خواستی استفاده کنی زیر نظر پزشک باشه)

به مرور بهتر و بهتر شدم تا تونستم وسواس رو درمان کنم 

تکنینک های استاد بیگدلی اون شدت و قدرت استرس رو کم میکنه و اسودگی خاطر میاره که فکر میکنم همین مهمترین مسئله کمک کننده به درمان وسواسه

الان باز یخورده گریه کردم اشکامو پاک کردم و دستام خیس بود خورد رو همون جوش زدم به گوشی باز استرس گرف ...

پاشو برو صورت و دستت رو سریع بشور تمونش کن عزیزم  

اونم فقط به خاطر مسائل بهداشتی بلاخره جوش چیز تمیزی نیس) بهش فکر نکن و استرسی نشو 

باید بگی چی؟ از کجا معلوم دقیق خورد روی اون جوشم نه نخورد اصلا میلیمتری رد شد از کنارش😅تازه،اصن خورد یقین دارم 

چون من یقینم از اعتبار خارجه و اجازه دارم بهش توجه نکنم بیخیالش میشم و توجه نمیکنم 

پاشو برو بشو دختر خوب کشش نده 😅گریه هم نکن به خدا توکل کن 

تا خدا هست گریه چرا

یا خدا بنظرم برو دگتر درمان شو جدی میگم،پس فردا بچت دنیا بیاد ک مکافاتی داری

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️