2777
2789
عنوان

نمیدونم ازدواج کنم یا اول وسیله های خونمو بخررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 7945 بازدید | 756 پست
سی حشمت معلوم نیس کجاس 😅🤷‍♂️والا دیگه وقتش تا کی صبر کنم الان دوسدارم داشته باشم ن ۵سال دیگه...مشک ...

منم نمیدونم کی هست اصلا اسمشو شنیدم .ایشالله ب همین زودی قسمتت بشه .راستی شما خود شهر ایلام هستین ؟ یه زحمتی دارم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نمیدونم کی هست اصلا اسمشو شنیدم .ایشالله ب همین زودی قسمتت بشه .راستی شما خود شهر ایلام هستین ؟ ...

والا منم اسمشو شنیدم ولی جالب بود شمام میشناسی😅جانم در خدمتم کارتون چیه

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

والا منم اسمشو شنیدم ولی جالب بود شمام میشناسی😅جانم در خدمتم کارتون چیه

از شوهرم اینا شنیدم دیگه موقع مشکل شوخی ب شوخی میگن.جانتون سلامت.اگه احیانا برا کار خودتون نمیخوام زحمت شه راتون خورد بانک ملی اونجا قبلش بهم یه خبر بدین

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

از شوهرم اینا شنیدم دیگه موقع مشکل شوخی ب شوخی میگن.جانتون سلامت.اگه احیانا برا کار خودتون نمیخوام ز ...

اهااا بله فهمیدم😅۳روز پیش رفتم بخدا 🤦‍♂️حالا کارتونو بگین اولش ببینم چیکار باید بکنم من برم اونجا چجکری خبر بدم ک الان پیام میدم ۴ساعت دیگه شما میبینین...

اهااا بله فهمیدم😅۳روز پیش رفتم بخدا 🤦‍♂️حالا کارتونو بگین اولش ببینم چیکار باید بکنم من برم اونجا ...

مرسی ببخشید زحمت میشه .همسرم زنگ زده یکی از دوستای قدیمیش بپرسه.دنبال ی وامیم اینجا درست حسابی جواب نمیدن همش میگن سیستمیه.وام طرح مهربانی.مدت سپرده و اقساطشو نمیدونیم هرکی یجور میگه

مرسی ببخشید زحمت میشه .همسرم زنگ زده یکی از دوستای قدیمیش بپرسه.دنبال ی وامیم اینجا درست حسابی جواب ...

اها واسه وامه پس منم اتفاقا گفتم یکم پول بریزم حساب وام بهم بدن گفتن باید از طریق گوشی اقدام کنی منم بلد نبودم حقیقتا..ولی یکی از دوستام گفت ما ۲۰۰تمن پول خابوندیم ب حساب ۱۰۰تمن دادن بهمون خب البته خودشون کم خاسته بودن چون ۱۰۰تمن بلاخره قسطاش کمتره میتونن ۲۰۰تمن بدن ولی قسطاش بیشتره نمیدونم متوجه شدین یا نه کارمند بانک بهم گفت همه چیش با گوشی انجام میشه ضامنم ی کسی ک حساب داره میتونه ضمانت کنه حساب از همون بانک ملی داشته باشه امضا هم الکتریکی انجام میشه خلاصه همه چیش با گوشیه

اها واسه وامه پس منم اتفاقا گفتم یکم پول بریزم حساب وام بهم بدن گفتن باید از طریق گوشی اقدام کنی منم ...

من اپلیکشنو نصب کردم پولو میخوام انتقال بدم .ولی میگه ماهی ۶۰ قسط🙄 بما خیلی کمتر گفتن قسطو .نه من ۳۰۰ تومنو میخوایم.اگه بیشترم بخوان سپرده میذاریم ولی نمیدونیم مثلا ۵۰۰ چقد باید سپرده بمونه.

اها واسه وامه پس منم اتفاقا گفتم یکم پول بریزم حساب وام بهم بدن گفتن باید از طریق گوشی اقدام کنی منم ...

کوره بو بزانم چکردی

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

من اپلیکشنو نصب کردم پولو میخوام انتقال بدم .ولی میگه ماهی ۶۰ قسط🙄 بما خیلی کمتر گفتن قسطو .نه من ۳ ...

چقدر میخاین بذارین شما؟؟؟باز پرداختش ۳سالس فک کنم ..پول میذارین دیگه بستگی ب خودتون داره ک چقدر بردارین و بیشتر بردارین قسطش زیاد میشه مثلا ماهی۴تمن زیاده برای شما ...ببخشید گفتین ماهی ۶۰قسط متوجه نشدم ینی چی

کوره بو بزانم چکردی

سلام خاسی خوبی..تفه نیور هرکه ترخینه درس کرد روز اول..ی نوع سوپه ولی دالگم و جای شام دیده ایمه یدبخت الان ساعت۱۲س قوره ناوزگمان کی😂🤦‍♂️ولا کار دیرم ناتمه تاجاره ورو ایلام شنبه ک هه واران بیووو کاریش فرس باید سرم خلوتو بو

سلام خاسی خوبی..تفه نیور هرکه ترخینه درس کرد روز اول..ی نوع سوپه ولی دالگم و جای شام دیده ایمه یدبخت ...

سلام خوشی ...تن خدا حف نیه قصه کیده ترخینه پرجامه نان بولاید ول پیازوفلفل تفت بخویده هه تامه...انیو لازانیا خاصه مه درس کردم لبه چروه وسا کوشگم....انشالله هرچگ خیره پیش بای عراد

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖