2777
2789
عنوان

نمیدونم ازدواج کنم یا اول وسیله های خونمو بخررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 6954 بازدید | 656 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسط ممنون بخدا برج ۱۲پارسال میخاستم بخرم بازم رفیقام نذاشتن

کوره ول که عه باسه تاپیک دانه لره  اگه بزانی چه ایوشه ایوشه کوردیل له تخم ایمه بیونه😂😂😂😂😂😂

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

وسایل خونه تو بخر شوهر من مثل شما تا تونست خرید هرجا هم نخرید نزاشتنش ترس داشتن ک نکنه زنش بیاد اینارو نخواد همیشه هم میگفت من روزی زن بگیرم تو خرید و زندگی خیلی اذیتم میکنه من از خواهر و مادر خودش بسیار بساز تر در اومدم اونا ازمن یاد میگیرن هیچ گونه مخالفتی نکردم گفتم کاش هنوزم خریده بودی روزی ک اومد برامن دست گلش رو قسطی خرید ولی تایمی تو زندگیش داشته ک کلی خرج میکرده وضعش خوب بوده اون تایم نداشت عروسی هم قرضی گرفتیم اگه چندین سال پیش وسایل خونه شوهرم نخریده بود تازه امسال میتونست وسایل بخره و عقد کنه ولی الان دوساله ازدواج کردیم بچه هم داریم زندگی مون هم رو رواله سعی کن رفتی خرید چیز های مد روز و گرون بخری مثلا اون تایم شوهرم لباسشویی خرید بهترین لباسشویی ک الان مد شده تنها چیزی ک یکم اذیتم میکنه تلویزیون چون 49اینچ دوست داشتم بزرگ تر باشه ک اون زمان بهترین این بوده چون ده سال پیش خریده بودش حتی ما طلا هم قسمتی شوهرم از قبل خریده بود چون از وزنش کم میشد من تعویض نکردم طلا سنگین ظریف قشنگ بخر یا اگه کسی قصد فروش طلاشو داره شما بخرش ک کهنه باشه اجرت ندی 

سلام .تاپیکت تو بروز رسانی اومد .شما ازدواج نکردی هنوز ؟

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ولی رکورد حبیب شکنم وخدا زانم خوم🤦‍♂️گیوت عزیزی بود از این چشم درشتا وت شمارت بیه هروقت گل هاوردم خ ...

وت شماره بده ته ندادی. تعجبه🤔

شمارتو میدادی شاید اتفاقای خوبی میفتاد

عا راس وتیه عاو ژنه، بیشتر پیایل وعه چشتیله اهمیت نمیدن

حالا گل چ خریدی، عکسشه بده

کوره ول که عه باسه تاپیک دانه لره اگه بزانی چه ایوشه ایوشه کوردیل له تخم ایمه بیونه😂😂😂😂😂😂

عک مالیان آباد بو رنجیان بیور سیل بویدان خدا بکه...مجا خوه له ت خ م کیه؟؟؟کوره وه احتمالا نوشابه فره خواردگه گازه ندرچگه 😂😂😂

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

وسایل خونه تو بخر شوهر من مثل شما تا تونست خرید هرجا هم نخرید نزاشتنش ترس داشتن ک نکنه زنش بیاد اینا ...

ممنون بابت راهنمایی تون🙏والا دیگه نمیخرم پولمو ی جای دیگه سرمایه گذاری میکنم ک با سودش وسایلو میخرم ...پشت هر مرد موفقی ی زن موفق است خدا ی زن مثل شما نصیب من کنه بخدا ک هر کسی تو زندگی زن خوب کنارشه زندگی رو برده این زن ک مردو جمع و جور میکنه وقتی زن بریز ب پاش کنه هیچی نمیتونه جمع کنه ...واقعا احساس کردم هنوز زندگی قشنگه ک همچین دخترای خوبی و بسازی هستن ک وضع جامعه و شرایط اقتصادی رو درک میکنن ..افرین ب شما واقعا امشب حالم خوب شد افرین امیدوارم ک زندگیتون سرشار از خوشی و حال خوب باشه و ناراحتی با زندگی شما قهر کنه 🤲

سلام .تاپیکت تو بروز رسانی اومد .شما ازدواج نکردی هنوز ؟

سلام ،ازدواج نه مثل اینکع بختمو با سیمان و گچ پلمپ کردن😐راستی من همیشه دستو پام سرده امضاتون درسته ینی ؟؟؟

وت شماره بده ته ندادی. تعجبه🤔شمارتو میدادی شاید اتفاقای خوبی میفتادعا راس وتیه عاو ژنه، بیشتر پیایل ...

تعجب ارا🙄و خدا وت شمارت بیه عارم هات 😅🤦‍♂️گل فیکوز سنم ولا مه خوشمه لی تید قشنگه ۲۴۰هزار سو عکس میفرستم برات الان حوصله نیرم😅عو خویشکه وت تخفیف نیایده په وتم یه قرطنه ارای زندگی خاسه بخوازیده گیوته وقته کیف کرد😅🤦‍♂️و خدا اندازه مه بیو گیوته 😅حالا ل اینستاو پیام دامه په وت گل هاوردم خورد کم ..وت گل ارا خاستگاری بسین وتم بچمه خاستگاری کی😅😅😅فکر بکم نخ دا من خررر متوجه نیوم اوموقع🤔

تعجب ارا🙄و خدا وت شمارت بیه عارم هات 😅🤦‍♂️گل فیکوز سنم ولا مه خوشمه لی تید قشنگه ۲۴۰هزار سو عکس م ...

خب پس، پیج اینستایشه درید پس حله 😅

خوش قدو بالایش هس دی چه تواید بچوه ناو کار یه 

خدا وقتی بتوای جور بکید ایجو اراد جور کید 

بگری تادر نچیه😅😂🤣

کوره ول که عه باسه تاپیک دانه لره اگه بزانی چه ایوشه ایوشه کوردیل له تخم ایمه بیونه😂😂😂😂😂😂

مه ۶مینی بوس آیم جمع کردم بچیمن منفجریان بکیمن تنیش هایده کو  کردسان کرماشان هایده هر جا قیره لخ منالیل جافر اباد طاق وسان چمن،آقا جان جمع بکن ک اونجارو ب دریای خون تبدیل بکیمن خدا بکه فقط هواگه سرد نوگن حرکتمان کند بکه