2777
2789
عنوان

هنوز عقد نکردیم شک به باردای دارم بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 44 پست
توی همین سایت، خیلیا گفتن سه ماه اول بارداری پریود شدن

نه عزیز من بیخیال

هممون این دوران گذروندیم 

کل دوران عقدم با توهم این که نکنه باردارم گذشت 

و همش توهم بود 

ولی الان دارم له له میزنم واسه بچه دار شدن 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم عقد نیستن چرا بهش این چیزا پیشنهاد میدی

چه ربطی به عقد داره وقتی رابطه جنسی دارن هرماه استرس بکشه که حاملست یا نه؟ رابطه جنسی یا عقد بودن یا نبودن این خانوم به من و شما ربطی نداره فقط میتونه از باردار شدنش جلوگیری کنه

من پاتریکم پاتریک تپلو! 

چه ربطی به عقد داره وقتی رابطه جنسی دارن هرماه استرس بکشه که حاملست یا نه؟ رابطه جنسی یا عقد بودن یا ...

به عنوان یه همنوع به ماها ربط داره 

شاید شما بتونید بی تفاوت رد بشید ازاین موضوع 

اما من به عنوان یه خواهر از راه دور نمیتونم بی تفاوت رد بشم 

و پیشنهاد غلط بدم حتی اگر این دوستمون خوشش نیاد 

چون قطعا خواهر خودمم بود همین حرفا رو بهش میزدم 

در ضمن دستگاه روش قطعی نیست خاله من با دستگاه باردار شد 

به عنوان یه همنوع به ماها ربط داره شاید شما بتونید بی تفاوت رد بشید ازاین موضوع اما من به عنوان یه خ ...

خب خواهر چکار کنم کتکش بزنم من خودم از دستگاه راضیم بهتره تا موهای سرش سفید بشه که هرماه استرس بارداری بکشه الان بنده خدا زن شده برم بزنم تو گوشش که چرا تا شب عروسی واینستادی به من چه مگه بدن خصوصیه منه

من پاتریکم پاتریک تپلو! 

خب خواهر چکار کنم کتکش بزنم من خودم از دستگاه راضیم بهتره تا موهای سرش سفید بشه که هرماه استرس باردا ...

نه 

من کاری به بکارت از دست رفته ندارم 

اما میتونی بهش بگی رابطه نداشته باش تا زمان عقد 

چون واقعا اگر بخواد رابطه داشته باشه کار دست خودش میده 

شما فرق دارید 

اینا چون هیجان دارن بدنشون امادست با هرروشی فورا حامله میشن 

دو روز دیگه میاد میگه عقد نیستم حاملم چطور سقط کنم 

تو دوستای من کم پیش نیومده این چیزا 

این بنده خدا به مادرش که نمیتونه بگه 

لااقل ما بهش بگیم 

هرچند مطمئنم ناراحت میشه از حرفام 

نه من کاری به بکارت از دست رفته ندارم اما میتونی بهش بگی رابطه نداشته باش تا زمان عقد چون واقعا اگر ...

میدونم چی میگی اما شاید پسره بخاطر همین رابطه نخوادش بعد شما بخاطر جدا شدنش مدیونیشو قبول میکنی اقا بدنه خودشه خودش صلاحشو میدونه حامله ام شد خودش و اقا خربزه خوردن پای لرزش میشینن من و شما نمیتونیم درباره رخت خواب دیگران نظر بدیم که

من پاتریکم پاتریک تپلو! 

میدونم چی میگی اما شاید پسره بخاطر همین رابطه نخوادش بعد شما بخاطر جدا شدنش مدیونیشو قبول میکنی اقا ...

عزیز گفتم که من نمیتونم بی تفاوت رد بشم😂

پسری که به خاطر رابطه نخواد همون بهتر که از الان کات کنه 

😂