2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آذر ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 63 پست
من نفهمیدم تبلیغش چطوریه😩

شرکت کنندگان عزیز فقط باید در قسمت متفرقه، مسابقات عکس نی نی سایت، تاپیک تبلیغاتی بزنن

همچنین در سایر شبکه های اجتماعی مجاز هستند. اما نباید داخل تاپیکهای دیگران یا تاپیکهایی خارج از دسته بندی گفته شده تبلیغ کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لینکو زدم ولی تاپیک خاصی باز نشد برام  فقط بخشش مشخص شده

خب داخل همون بخش اگر تاپیک جدید رو بزنی خودش دسته بندی رو مشخص میکنه

2805
والا اون مسابقه قبلیا هم میگفتن جای تبلیغاتش‌ جداس ولی میزدن بازم

در این دوره از مسابقات اگر کسی از قوانین سرپیچی کنه عکسش از دور مسابقه خارج میشه

از همه بدتر اونایی که عنوان سرکاری  میزنن بعد میری تو تاپیکاشون میبینی واسه رای کشوندنت

الان مثلا این تاپیک های خیانت و کتک اینها خیلی جذابه واقعا عجیبید شماها والا مسابقه خیلی هم جذابه بنظرم مرسی خانم تهرانی عزیز که یخورده تو این سایت تنوع میدید و بهمون یاد میدید که یسری کارهای مهم و مفید هم میشه کرد

الان مثلا این تاپیک های خیانت و کتک اینها خیلی جذابه واقعا عجیبید شماها والا مسابقه خیلی هم جذابه بن ...

اوناهم جذاب نیست

منظور من از تاپیکای مهم اوناییه که بچه ها سوال مهم و حیاتی میپرسن 

نه خیانت و‌کتک کاری

چرا جو میدین الکی؟

چه مسابقه خوبی

خانم تهرانی

اگه ممکنه واسه تزیین هندوانه شب یلدا هم یه مسابقه بذارین

مناسبتی هست و فکر کنم استقبال زیاد بشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

و اینکه اگر ممکنه از همه کاربرها بخوایین فقط تبلیغ لینک مربوط به عکس های مسابقه رو بکنن با عنوان مرتبط!

نه اینکه هر کاربر تبلیغ هنر خودش رو بکنه . اینطوری بیشتر کاربرای معروف رای میارن.

اگر همه عکسا تو یه صفحه اپلود بشه و شرکت کننده ها تبلیغ همون صفحه رو بکنن هم تعداد رای ها بیشتر میشه هم مسابقه عادلانه تره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
چه مسابقه خوبی خانم تهرانی اگه ممکنه واسه تزیین هندوانه شب یلدا هم یه مسابقه بذارین مناسبتی هست و ...

صد در صد چنین مسابقه ای خواهیم داشت برای دی ماه میزاریمش

2810