2777
2789
منو دختر خالم برای هم تعریف می کردیم این اخریا می خواستیم خودمونم یک رمان بنویسیم🤣🤣🤣

وااااای نگووووو🤣🤣🤣🤣🤣🤣، ببین من زیاد خودم و صاحب یه ارشام یالغوز ابادی شدم، کلا از فکر ونوشتنش بیا بیرون😂😂😂😂😂😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز اولم با آرشام تهرانی تصادف کنی و رنگ چشمات با رنگ ماشینت هارمونی خاصی داشته باشه🤣🤣🤣

نه رنگ چشمات هر دفعه باید با لباسات هارمونی خاصی پیدا کنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
مشکل اینه چاقم،خدایی هرچی اززن اولش بددیده باشه اینقدر مچل نیس بیادمنوبگیره

پس برو قتل کیارش رو بخون که کاراکتر نقش اول مرد داستان عاشق یه دختر تپل میشه، تپل خیلی قشنگتر از اسکلته 

آره حیف شدن جاشون تو ناسا خالی بوده 😔😂

نویسنده هاشون تو صنعت فیلم سازیهای خاص امریکائی موفق میشدند🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پس برو قتل کیارش رو بخون که کاراکتر نقش اول مرد داستان عاشق یه دختر تپل میشه، تپل خیلی قشنگتر از اسک ...

اونم خوندم وای تهش فهمیدم طرف چار پنج کیلواضاف داشته نه سی کیلو😇

۷۵.۹۲۸۰
اونم خوندم وای تهش فهمیدم طرف چار پنج کیلواضاف داشته نه سی کیلو😇

عزیز دل بیخیال این دنیای بی ارزش که اینقدر هم سریع میگذره🙂