2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوزمنتظرم یه مردخوشتیپ که اززن قبلش خیانت دیده ونسبت به زناسردشده وشرکتم داره من برم ابدارچیش بش ...

برو شرکت به شرکت بگرد تو قسمت توضیحات فرم استخدام بنویس حتما باید رییس شرکت مطلقه از دنیا بریده باشد 🤣🤣🤣بعدم برو تو کارش 

وااااای چرا اینا رو خوندیم؟😂😂من خودم اینا رو می خوندم کلی ذوق میکردم🤣🤣

سرگرمی نداشتیم جای خوندن اونا میومدیم نی نی سایت چندتا متلک یاد میگرفتیم تو زندگی به کارمون میومد😂😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
شنیدم ولی پیگیر این چیزا نیستم 😂

منم دیگه پیگیر نیستم ولی تو ذهنم بود، سالها پیش که علاف بودم میخوندم😂😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
معتقدم نویسنده ها وقت گرسنگی این داستانارو مینوشتن مغزشون زیاد کار نمیکرد بیشترم درگیر غذا بودن هروق ...

جرررررر🤣🤣🤣

خیلی دلم میخواد نویسنده هاشونو ببینم و واقعاً بفهمم تو ذهن مریض روانیشون چی میگذره که اینارو میارن رو برگه🤢🤣

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
برو شرکت به شرکت بگرد تو قسمت توضیحات فرم استخدام بنویس حتما باید رییس شرکت مطلقه از دنیا بریده باشد ...

مشکل اینه چاقم،خدایی هرچی اززن اولش بددیده باشه اینقدر مچل نیس بیادمنوبگیره

۷۵.۹۲۸۰
جرررررر🤣🤣🤣خیلی دلم میخواد نویسنده هاشونو ببینم و واقعاً بفهمم تو ذهن مریض روانیشون چی میگذره که ا ...

همش توهم های دوران نوجوانی بوده😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی