2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همچنین شمارو😘خب بدون صداش خوابم نمیبره

بیا منو بزن 

تاپیک میزنی باید منتظر این حرفا هم باشی 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰

شما پولشو میدی؟

تو از اونایی هستی که برق و گاز رو تا دنده آخر استفاده میکنی بعد که بهت معترض میشن میگی مگه شما پولشو میدی؟!!!!

همینقدر کوته فکر!!!!!!!

انگار بقیه مردم که سعی میکنن رعایت کنن از بی پولیه! خیر از شعورشونه.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

من به جات یخ زدم

صدای کولر از گوگل دانلود کن گوش بده شب 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
تو از اونایی هستی که برق و گاز رو تا دنده آخر استفاده میکنی بعد که بهت معترض میشن میگی مگه شما پولشو ...

پس لابد بخاریم گاز خرج میشه🤣فقط میخاین یه چیزی بگین دیگم نریپ

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم:) 
😐😐😐😐شمام تو این همه مصرف بی رویه برق این بنده خدارو دیدی

یه نفرم به کار اشتباه اعتراض میکنه شما بیا به اعتراضش اعتراض کن! حرف من بد و بی منطق بود؟ 

جای دیگه در موارد دیگه هم لازمه باشه وظیفه میدونم تذکر بدم، خوش به حال شما که نسبت به این مسائل بی تفاوتین و وجدانتون درد نمیگیره.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!