2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5119 بازدید | 838 پست
نه قربونت برم اینو نگفتم،منم اخه تگ میکردن😅😅😅گفتم شما رو صدا کنن تا بدونید الکی تگمون میکنن دروغ ...

بله.. ممنونم شقایق عزیزم🤗

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا چه دلیلی داره با همه دوست بشین؟من از سال ۹۶ اینجامهزارتا درخواست دوستی داشتم ولی اصلا قبول نمیک ...

اصلا با این حرفت موافق نیستم

من کلی دوست دارم اینجا ولی دوست صمیمیم همین انه س که خودتون میدونید

خیلی هم به هم اعتماد داریم از زیر رو بم زندگی هم خبر داریم ولی قبلش مطمئن شدیم که به قول خودتون فیک نیستیم 

اینجا درستش اینه با هرکسی دوست نشید

وگرنه مجازی عادیه دوست و اینا...فیک هم تا زمانی که به شخصی نخواد اسیب بزنه مهم نیست باشع یانه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بانک ملی ۵۰۰بذاری ۳۰۰میده بعد ۶ماه فک کنم ما ۴۰گداشتیم ۲۰۰داد بانک کشاورزی ولی قرار بود ۶ماه بده ۱۸م ...

۴۰ گذاشتین ۲۰۰ داد چ جوری؟

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

اول رفته ناشناس اینو اون به اسم من بد و بیراه گفته

بعد با همونا طرح دوستی ریخته

بعد یار جمع کرده علیه من گروه زده و تو خصوصی هم پست من حرف زده با بقیه

بعد برام تاپیک زدن جمیعا

یه کاربر بهم گفته تو بهم گفتی هرزه خونه خراب کن😐

من هرچی فکر کردم یادم نیومد همچین حرفی زده باشم

نگو رفته تو ناشناسشون به اسم من اینارو گفته

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اول رفته ناشناس اینو اون به اسم من بد و بیراه گفتهبعد با همونا طرح دوستی ریختهبعد یار جمع کرده علیه ...

همه رو بهم ریخته

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بچه ها بیایین دعوا🤣🤣🤣@مغرورجذاب۲ @فداش،بشمه،منههههه @محب_المهدی @raha__145

واااای🥹🤣

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

چیشده باز😂

بخون متوجه میشی یکی یه تا کاربری داری ک ک سشعر میبافه

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

همه رو بهم ریخته

بهاری بهاری تورو میبینم گشنم میشع

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اصلا با این حرفت موافق نیستممن کلی دوست دارم اینجا ولی دوست صمیمیم همین انه س که خودتون میدونیدخیلی ...

اینکه یه آدم خودشو بهتون نزدیک کنه بعد دروغگو باشه و همه چیزش فیک باشه براتون مهم نیست؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اها اوکی

سه تا کاربری داری ک تاپیک های زیادی هم دارن

با هر کدومش یه خیال و میبافه

و یادش رفته دو سه تا تاپیک تکراری با هر سه تاپیکاشم زده و لو رفته الانم ثابت نمیکنه

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙