2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5108 بازدید | 838 پست
دقیقاعکس پسریچه سه چهارماهه گذاشته میگه دخترمه یک ماهشه🤣🤣🤣🤣🤣انگار مردم علف میخورن

دیدی اینجا چقدر دوست داره دیگ؟؟ 

نزدیک 20 تا دوست هستن اخه چجوری این دروغ گفته!!!  

راست میگیا صبح تاپیک زد ک میریم زایمان کنم 

ظهر تاپیک زد ک زاییدم و 100 صفحه جلو برد😂😂

بعد خاهر من دیروز زایمان کرده هنوزم جواب گوشیشو نمیده میگ سرم درد میکنه نزدیک گوشی میشم

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انلاینارو چک کردم نی نی یار تعطیل نکرد چون اصلا انلاین نبودهمون موقع که تعطیل شد اینا تو تاپیک آن بو ...

ازت توقع نداشتم 

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

من دروغ گفتم ؟ باشه اگه دروغ گفتم خدا بزنه تو کمرم بعدش دوستام همه پشتم بودن جز ینفر

ابنجا انقدرررر فیک دیدیم ک تعجب نمیکنیم

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

دیدی اینجا چقدر دوست داره دیگ؟؟ نزدیک 20 تا دوست هستن اخه چجوری این دروغ گفته!!! راست میگیا صبح تاپ ...

اون ظهر نبود ! 

من ساعت ۵ ۶ عصر تاپیک زدم 

ازت توقع نداشتم

منم از تو

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

انلاینارو چک کردم نی نی یار تعطیل نکرد چون اصلا انلاین نبودهمون موقع که تعطیل شد اینا تو تاپیک آن بو ...

عهههه منم هستم 😂😂😂

ابنجا انقدرررر فیک دیدیم ک تعجب نمیکنیم

باشه خدا همتونو شفا بده

فقط دست اونایی که پشتم بودن درد نکنه 

منمو خدای خودم 

🖐️

دیدی اینجا چقدر دوست داره دیگ؟؟ نزدیک 20 تا دوست هستن اخه چجوری این دروغ گفته!!! راست میگیا صبح تاپ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اصلا درکی از زایمان و بچه و خیلی چیزا نداره

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اون ظهر نبود ! من ساعت ۵ ۶ عصر تاپیک زدم

تروخدا راستشو بگو فیکی؟  

با اون کاربر آلبالو یکی هستی؟؟ 

هنوزم تو گروه هست تمام عکسهایی که گذاشتم

این عکس اخری کلا یه بچه دیگه بود

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

ازت توقع نداشتم

منتظر عکس شناسنامه دخترت هستم که ازت عذرخواهی کنم عزیزم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
عهههه منم هستم 😂😂😂

عع اره😂 

این عکس اخری کلا یه بچه دیگه بود

پسر بچه بود

اصلا دختر نبود

اونم یک ماهه😐😐😐😐😃🤦🏽‍♀️