2777
2789

بچها راهنمایی کنین چکار کنم قبل و بعدش مادرم مریض شده و بقیه اطرافیان هم تو بچه داری ناشی تر از من هستن و تز های الکی میدن و بدتر اعصابم خورد میکنن چکار کنم فردا میخام ببرمش بزنه واکسنشو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نمیکنم واکسن سختی باشه.از قبل استامینوفن بده.من که از بعدش میدادم.و بقیه را یادم نمیاد چکار کردم ...

میگن پاشو تکون میده گریه می‌کنه یا موقع جا عوض کردن پاهاشو تکون بدی گریه می‌کنه 

واکسنو که زد هر ۴ ساعت استا بده. تبش رو چک کن به ۳۸ برسه یعنی تب داره اگه ۳۸.۵ شد فوری ببر بیمارستان. ۲۴ساعت اول کمپرس سرد. بعد ۲۴ ساعت کمپرس گرم بذار. 

منم تنها بودم موقع واکسن بچه‌م شهر غریب‌. شوهرم هم ماموریت بود‌. میگذره اینا.

حواست باشه تادوسه روز دستت به اون قسمت که واکسن زده نخوره 

ازبهداشت بپرس آیا کمپرس سرد یاگرم کنم اون قسمت رو 

امروز به اندازه دوروز غذا درست کن  وخونه روتمیزکن که اگه بچه یکی دوروز بیقراری کرد توباآرامش ازش محافظت کنی وغذای آماده هم داشته باشی 

درکل سخت نگیرتوکل بخدا کن خداوندخودش محافظشه

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 

اتفاقا بر عکس همه  که میگن‌قبلش استامینوفن بده ،نباید بدی چون ممکنه بدن بچه به واکسن واکنش نشون بده استامینوفن باعث بشه متوجه نشن ،هیچ اتفاقی نمیفته میتونی رسیدی خونه استامینوفن و شروع کنی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

قبل از رفتن به بهداشت دوبرابر وزنش بهش استامنیفون بده،بعد از واکسن هر۴ ساعت دو برابر وزنش بهش استامینوفن بده

وقتی آوردین خونه براش کمپرس سرد بزار،به این صورت که یه پارچه بزاری تویخچال بعد بزاری رو جای واکسن هر ده دقیقه یک بار تا یه ساعت 

از روز دوم کمپرس گرم

معمولا روز دوم خوب میشن اگه تب نداشت از روز دوم هر هشت ساعت استامینوفن بده

به جای واکسنش فشار نیار،تا سه روز آب بهش نخوره

یواش چربش کن