2777
2789
عنوان

کی سریال فرامو دیده⁉️

1885 بازدید | 80 پست

سه فصلشو دیدم الان یه عالمه سوال دارم🤦‍♀️😐

الجین کیه؟ از کجا میدونست نباید وارد شهر بشن؟

جولی از کی معتاد شده؟ 

چرا بوید حق انتخاب داشت تا سوییچ آمبولانس رو بگیره یا رندال رو نجات بده؟ چرا بهش حق انتخاب دادن؟

چرا اون موجودات شب رندال رو نکشتن؟

تو قسمت آخر تابیتا گفت مرینداست و جید کریستوفره یعنی چی؟ یعنی از اول شروع ماجرای این شهر یه زن و شوهر تلاش کردن بچه ها رو نجات بدن و چون نتونستن بار ها و بار ها برگشتن تا نجاتشون بدن؟ یه بار در قالب مریندا و کریستوفر یه بار در قالب تابیتا و جید؟ 

اون کت و شلوار زرده رنداله؟ چرا تو روز اومد مگه اینا همشون شب نمیومدن؟! بعد این همون کسیه که جیم باهاش ارتباط رادیویی برقرار کرد؟

پسر سفید پوش خوبه؟ 

قسمت آخر وقتی جیم رفت کنار کاروان و جولی اومد پیشش جولی از آینده اومده بود باباشو نجات بده؟ 

کی فصل چهارش میاد دیوونه شدم من بسکه فکر کردم🤦‍♀️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تابیتا و جید قبلا باهم بودن یه بچه داشتن که نتونستن نجاتش بدن و حالا مدام برمیگردن تا بتونن نجات بدن بچه هارو.دفعه قبل به شکل کریستوفر و مامان ویکتور برگشته بودن و شکست خوردن باز.الانم به شکل تابیتا و جید

اون هیولاهام ادمایی هستن که بچه هاشونو فدا کردن تا خودشون بتونن تا ابد زندگی کنن.دیدی اونی که کشته بودتش دوباره از فاطیما به دنیا اومد

از تمام اینا فقط جواب سوال آخر رو می دونم

فصل چهار سال ۲۰۲۶ میاد

جواب بقیه سوالارو اگه می دونستیم که دیگه ته سریال معلوم میشد. باید صبر کرد حالا حالاها

ولی من کلا خیلی خوشم نیومد از روند داستان. احتمالا دیگه ۲ سال دیگه فصل ۴ رو نبینم. داستانش اونقدر خلاقانه نبود. خلاقانه شروع شد اما کلیشه ای شد. 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
تابیتا و جید قبلا باهم بودن یه بچه داشتن که نتونستن نجاتش بدن و حالا مدام برمیگردن تا بتونن نجات بدن ...

یعنی خودشون بچه های خودشونو کشتن؟

یعنی الان نمیشه بچه ها رو نجات داد درسته؟ پس راه فراری نیس؟ 

فقط شب میتونستن بیان اما با زدن اون ساز اجازه ورود تو روز هم بهشون داده شدرندال هم فک کنم یه بلایی س ...

آره خیلی مسخره اس هیچ کس به رندال شک نکرد درحالی که خیلی مشکوکه به جولی هم گفت نره توی خرابه ها!!!

فضل چهارش دگ اصلا بنظرم جالب نمیشه ک 

اخر فصل سه همه چی رو مشخص کردن

جریان تناسخه

ینی شما یبار بدنیا میای توی زندگیت شکست میحوری بعدش دوباره بدنیا میای با یه جسم دگ دوباره تلاش میکمی شکست نخوری

جریان. اونه مثلا یکم اقراق توش زیاد داره جدی نگیر 

ضعیف کار شده 

سوال زیاده اگه بخوام گیر بدم کارگردانو باید بیارم بذای پاره ای از توضیحات..

ولی تا اینجا ای بدک نبود..

گیرایی مینی سریال دارک خیلی بیشتر بود..همه قسمتای فیلم قشنگ چفت و بست بود با هم با یه پایان بندی عالی..

اما فرام بعید میدونم بتونه خوب جمع کنه😐

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱