2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم برا زایمان کدوم بیمارستان میرید منم موندم کدوم برم بین رضوی و سینا دکترم تو بیمارستان سین ...

رضوی خوبه 

امام حسین میرم من

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗

خاهرمن رفت مادر

خیلی بیمارستان خوبیه

از اون آمپول های بی‌حسی براش زدن  اصلا درد نکشید

زایمان طبیعی  ماما هم بهش داده بودن

فقط تا ۴ روز بعد زایمان ی کم سردرد داشت ک بنظرم بهتر از درد زایمانه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

اره بعداز اون امپول میزنن دکتر گفت عوارض نداره نمیدونم باید تحقیق کنم

من حقیقتا تعریف خوبی نشنیدم و مثل سزارین بعدش کمر درد داره بع خاطر آمپولی که تو نخاع می زنن

بالاخره هر داروی شیمیایی عوارض خودش رو داره

روی بعضی ها هم تاثیر نداره موقع زایمان

درد زایمان اون موقع قابل تحمله و ارزش این عوارضو نذاره

ان شاالله زایمان عالی داشته باشید شما