قراره برای جشن یلدا شون هدیه بخرن هدیه شون هم اکسسوری است..یه چند تا مدل از دستبند و گیره فرستادن ک نظر بدن بقیه .چهار تا شون میگن ما گیره میخایم سه تا شون میگه ما دستبند دوتا شون میگه ما کوفت😖
دلم میخاد یه جواب کوبنده و محترمانه بهشون بدم بگم بابا ول کنید بچه ها هر هدیه ای بگیرن خوشحال میشن هر کی هر چیو را نپسندید ب درک خودش بره جدا برا بچه ش بخره..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بعضی مامانا خیلی تومخن ب همه چی کاردارن مامانا اومده میگ بچه هارو ورزش نبرید بچه من سرفه میکنه خب ما چیکارکنیم انقد بعضی زنا بی منطقن ادم مغزش سوت میکشه
واایییی امسال برا کلاس دخترمم ماماناشون یعنی مضخرفاااا،، فقط سلام هیچ برگشتنی خداحافظیام نمیکنم، ،بخدا توعمرم آدمهای چرتی مثلشون ندیدم، فقط 3،4تاشون تقریباً خوبن، که اونم 2سال پیش اولياء خودم شدن ازونه
یکی از مامانای گروه مدرسه پسرم همه یییییییی بحثارو میبره سمت بحث سیاسی و بیشتر موقعهام فحاشی میکنه سال گذشته ۲بار چند نفر جوابشو دادن و بعد اون و امسال هییییچ کس چیزی بهش نمیگه نمیدونم چرا دست ورنمیداره
مدیر مدرسه پسر من خیلی خوب مدیریت می کنه و خیلی نقش داشته تو نظم
کلا یک گروه کلاسی جهت پیام رسانی اضطراری و تکالیف هست تو هر کلاس
هر سوالی فقط از نماینده میشه پرسید اونم پیام به خود فرد نه تو گروه ول هر ماه اگر برنامه ای برای اون ماه باشه ایشون پیام میذارن و ما پول واریز می کنیم خودشون هدیه تهیه می کنن پسرمکلاس اوله
برای حروف الفبا هم به ترتیب لیست کلاسی نشانه هر فرد رو مشخص می کنن سه روز قبل تدریس اطلاع میدن اگر مادری خواست هدیه تهیه کنه و اجباری هم نیست