2777
2789
عنوان

مامانای گروه مدرسه دخترم

196 بازدید | 18 پست

چقدر لج در آر هستن واااای

قراره برای جشن یلدا شون هدیه بخرن هدیه شون هم اکسسوری است..یه چند تا مدل از دستبند و گیره فرستادن ک نظر بدن بقیه .چهار تا شون میگن ما گیره میخایم سه تا شون میگه ما دستبند دوتا شون میگه ما کوفت😖

دلم میخاد یه جواب کوبنده و محترمانه بهشون بدم بگم بابا ول کنید بچه ها هر هدیه ای بگیرن خوشحال میشن هر کی هر چیو را نپسندید ب درک خودش بره جدا برا بچه ش بخره..

ولی متاسفانه نمیتونم اینو با لحن محترمانه بگم😔

اصلا نماینده نباید میذاشت تو گروه 

خودش یه چی می‌خرید 

اینجوری خب مشخصه هر کی اونی که دوست داره رو میگه 

با این حساب بگو نظر سنجی بذارن هر هدیه ای بیشتر رای آورد همون رو بخرن 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما بي حوصله هستي احتمالا

حالا دو كلام دارن حرف ميزنن.

خداروشكر ما ازين داستانا نداريم

مدرسه خودش جشن ميگيره و هديه ميذه

ما فقط يك گروه داريم باهم حرف درس ميزنيم

خب نظرات به تعداد ادمها هست

بايد صبور بود

💕

نظر خواهی اشتباهه 

چون سلیقه ها همیشه متفاوته و مشکل پیش میاد  

اگر نماینده شدن یعنی باید جسارت تصمیم گیری رو داشته باشن دیگه 

همینو محترمانه به خود نماینده بگید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
وای گروه مامانا🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼امان امان

من ک اصلا نظر نمیدم تو گروه الان چها روزه سر چهار تا دستبند و گیره و تل بیست تومنی دارن بحث میکنن ک نه ما اینو نمیخایم اونو میخایم😷

واایییی امسال برا کلاس دخترمم ماماناشون یعنی مضخرفاااا،، فقط سلام هیچ برگشتنی خداحافظی‌ام نمیکنم، ،بخدا توعمرم آدمهای چرتی مثلشون ندیدم، فقط 3،4تاشون تقریباً خوبن، که اونم 2سال پیش اولياء خودم شدن ازونه

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
بعضی مامانا خیلی تومخن ب همه چی کاردارن مامانا اومده میگ بچه هارو ورزش نبرید بچه من سرفه میکنه خب ما ...

بازبرا تو خوبه،، برا ماگفت تکلیف کم بدین ما5شنبه وجمعه استراحت نکنیمممم مهمونی نریممم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

یکی از مامانای گروه مدرسه پسرم همه یییییییی بحثارو میبره سمت بحث سیاسی و بیشتر موقعهام فحاشی میکنه سال گذشته ۲بار چند نفر جوابشو دادن و بعد اون و امسال هییییچ کس چیزی بهش نمیگه نمیدونم چرا دست ورنمیداره

فک میکنه ما جز مسئولین هستیم   

شما بي حوصله هستي احتمالاحالا دو كلام دارن حرف ميزنن.خداروشكر ما ازين داستانا نداريممدرسه خودش جشن م ...

اخه چیز خاصی نیست ک انقد دارن کشش میدن از دو اذر تا الان..هر کی از راه میرسه یه چیزی میفرسته تو گروه ک اره اینم هست 

یکی از مامانای گروه مدرسه پسرم همه یییییییی بحثارو میبره سمت بحث سیاسی و بیشتر موقعهام فحاشی میکنه س ...

با اینام برخورد داشتم متاسفانه فکر میکنن اگر کسی چیزی نمیگه حالیش نیست و فقط خودش عقل کل میدونن

مدیر مدرسه پسر من خیلی خوب مدیریت می کنه و خیلی نقش داشته تو نظم 

کلا یک گروه کلاسی جهت پیام رسانی اضطراری و تکالیف هست تو هر کلاس

هر سوالی فقط از نماینده میشه پرسید اونم پیام به خود فرد نه تو گروه ول هر ماه اگر برنامه ای برای اون ماه باشه ایشون پیام میذارن و ما پول واریز می کنیم خودشون هدیه تهیه می کنن پسرم‌کلاس اوله 

برای حروف الفبا هم به ترتیب لیست کلاسی نشانه هر فرد رو مشخص می کنن سه روز قبل تدریس اطلاع میدن اگر مادری خواست هدیه تهیه کنه و اجباری هم نیست