2777
2789
عنوان

دخترا اگه نزدیک بیست سالتونه بیاید

143 بازدید | 14 پست

دخترا من پریودم با دو روز تاخیر شروع شد حالا هم که شروع شده خون کاملا قهوه ای و ترشح خیلی کم میاد جوری که امروز روز اوله از صبح تا حالا در حد دو بند انگشت اومده در حالی که قبلاً اصلا اینطور نبود خودمم ۱۸ سالمه، بنظرتون مشکل چی می‌تونه باشه؟

اصلا تا حالا همچین اتفاقی برام نیفتاده بود و میترسم نکنه یه وقت تنبلی تخمدان یا کیست باشه...خواهش میکنم مثل یه دوست راهنماییم کنین خیلی نگرانم...

عزیزم توی اینستاگرام به پیج یه ماما دایرکت بده ازش کمک بخواه توی سایت هیچکس نمیتونه کمک درستی کنه 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۲ ام عیب نداره ؟

نگران نباش عزیزم عوامل زیادی ممکنه دخیل باشه

مث استرست 

آب و هوا 

رژیم غذاییت 

و حتما یه چکاپ برو دکتر زنان و سونو بده

ما دخترا اکثرا کیست رو داریم 

نگرانی نداره کنترل میشه

A❤

واییییی منم اینجوری شدم این اولین پریودیم هست اینجوری شدم الان روز چهارم و پنجمم از روز اول هیچییی خون ریزی ندارم نگرانم نکنه چیزی شده باشه قبلش بگم که خیلییییی به شدت استرس گرفتم فکر میکنم رو استرسم هست

خدایا شکرت بابت همه چی 
درسته اگه کیست داشته باشی نازا میشی؟

نه گلم نمیشی 

کیسته  فقط چیزی نیست که 

دکتر زنان کمکت میکنه 

اگه از مادرت خجالت میکشی با یه دوست یا تنها برو 

یا هم اول اسنپ دکتر مشورت بگیر 

A❤