2777
2789
عنوان

پسر چهار ساله م فقط توی پوشک پی پی میکنه 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
عزیزم ببین بچه سخت نگیر ..از الان بهش فشار نیار و کتکش نزن..دچار استرس میشه و شب ادراری و ..میگیره ب ...

دقیقا منم از همین میترسم که باهاش خیلی مدارا میکنم، بچه هام پشت سر هم هستن یدونه دیگه هم ۲ ساله دارم دیگه کمرم شکسته انقد پول به پوشک دادم 😅 اینم که دست بردار نیست

🌞کمتر از ذره نهی پست مشو اوج بگیر؛ تا به جولانگه خورشید رسی رقص کنان🌞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم از همین میترسم که باهاش خیلی مدارا میکنم، بچه هام پشت سر هم هستن یدونه دیگه هم ۲ ساله دارم ...

من هم عزیزم دوتا شیر ب شیر دارم..دیگه چ میشه کرد میخاستیم جلوگیری سفت و سختی داشته باشیم..حالا ک خدا داده...

بعدم عزیزم گرمی بهش بده حتما و پهلوهاش گرم بگیر

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من حس میکنم بچه شما از دستشویی خودش میترسهسر همین پوشک دارهالان پوشک رو کلااااا میبندید؟؟؟یا ن فقط و ...

بنظر خودم با لحظه دست شویی کردن مشکل داره انگار میترسه ببینه یه چیزی از بدنش خارج میشه، نه فقط وقتایی که احساس میکنم میخواد پی پی کنه پوشک میبندم چون یه مدل خاصی میدوعه یهویی 😂 اینجوری میفهمم پی پی داره

بنظر خودم با لحظه دست شویی کردن مشکل داره انگار میترسه ببینه یه چیزی از بدنش خارج میشه، نه فقط وقتای ...

یه کاری کنید که خودش بگه

الانم دیگ ۴ هستش میفهمه حرفتونو

هی تکرار کنید بگو ک پی پی داری من پوشک ببندم

یعنی توی خونه با شورته؟؟

بعد جیشش رو میگه

سر اونیکی خودتون میفهمید پوشکش میکنید؟؟؟

قدم اول اینه بگه

بعد پوشکش کنید

بعد دیگ بکشونیدش دستشویی

من میگم از این لگنه چیه برای بچه هاست

از اونا بخرید

بشینه دستشویی کنه

خودش نبینه

توی دستشویی ایرانی میبینه

حالت فرنگی باشه نمیبینه

ولی ببین متاسفانه شما داری یه بچه تنبل تربیت می‌کنی این بچه سال به سال گرفتنش از پوشک سخت‌تر میشه و شاید یه وقتی اصلاً توی شش هفت سالگی شروع بکنی به خاطر مدرسه مجبورش بکنی دیگه دستشویی بره اون وقت شب ادراری بگیره پسر همسایه مادر شوهرم توی ۵ سالگی از پوشک گرفته بودنش بعد پسر ۱۲ ساله بود هنوز سر جاش دستشویی می‌کرد

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

یه کاری کنید که خودش بگهالانم دیگ ۴ هستش میفهمه حرفتونوهی تکرار کنید بگو ک پی پی داری من پوشک ببندمی ...

آره توی خونه با شورته، اوایل قشنگ جیششو میگفت الان چند وقته اونم نمیگه من مرتب خودم میبرمش دست شویی، از اون لگنا هم گرفتم اصن نمیشینه روش

البته کلا مدلش اینجوریه که خیلی سخت حرف گوش میکنه

آره توی خونه با شورته، اوایل قشنگ جیششو میگفت الان چند وقته اونم نمیگه من مرتب خودم میبرمش دست شویی، ...

من یادمه

خواهرم نزدیک ۳ ک بود

به سرم زد

هر سری ک میرم دستشویی با خودم ببرمش

از این حباب زنا بگیر فوت میکنی

بذار دستشویی

بگو من دارم میرم دستشویی حباب فوت کنم تو هم میای

اینطوری تشویق میشه بیاد

باهاشم کاری نداشته باش

ببینه یکی دستشویی میکنه و اتفاق خاصی نمیوفته

حالا از نظر تفاوت جنسیتی اگر نگرانید و میترسید اموزش بدید چون فک میکنم گفتید پسره درسته؟؟؟

میتونید بگید پدرش چنین کاری کنه

فقط بدیش اینه پدرش روزا خب نیست 

من یادمهخواهرم نزدیک ۳ ک بودبه سرم زدهر سری ک میرم دستشویی با خودم ببرمشاز این حباب زنا بگیر فوت میک ...

اتفاقا یکی بهم همینو گفت که باید خودتو ببینه یاد بگیره، ولی نمیدونم واقعا کار درستیه؟؟؟🤔

شاید تا آخر عمر یادش موند

آره پسره خب من نمیتونم قطعا اینکارو بکنم، باباشم بعید میدونم راضی بشه 😅

ولی ایده حباب زن عالی بود حتما امتحان میکنم چون خیلی دوست داره،

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم ❤️

اتفاقا یکی بهم همینو گفت که باید خودتو ببینه یاد بگیره، ولی نمیدونم واقعا کار درستیه؟؟؟🤔شاید تا آخر ...

ببین وقتی ببینه ترسش میوفته خوبیش اینه

چون مثلا خواهرم کلا با بخش ترس مواجه نشدش دیگه 

میشه یه کاریم کرد

شما باهاش برید داخل

بعد بگید میای جیش کنی؟ دستشویی ۲ نداری اگر نیومد

بگو خب برگرد اونور من دستشویی کنم

بعد خودتونو که شستید لباس رو پوشیدی

بگو خب برگرد باید دستشویی رو بشوریم

اینطوری شاید با حذف اون یه تیکه ک بدن شمارو نبینه هم یاد بگیره