یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دختر من هم نزدیک 4..هنوز پوشک میکنم ..میگم زوده هنوز
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
وای ۴ سال خیلی زیاده ببین اگه تا الان نتونستی خودت از پوشک بگیریش پس بعد از این هم مطمئناً نمیتونی یا با مشاور کودک صحبت کن یا بسپار به کسی که قبلاً بچه از پوشک گرفته مادری خواهری کسی
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
من هر راهی رو بگی رفتم ، متاسفانه مجبور شدم از تهدید به کتک استفاده کنم ، که خوشبختانه جواب داد
یه بنده خدایم دقیقاً از روش شما استفاده کرد ۴ سال و نیمش بود این بچه و تنها کسی بود که بین بچههای فامیل و دوست و آشنا و حتی توی مهد کودک پوشک میشد ۴ سال واقعاً خیلی سن زیادیه برای پوشک شدن اونم دیگه بچه رو یه بار زده بود و بچه از اون به بعد دیگه توی پوشک دستشویی نکرد هر روشی رو هم که بگی امتحان کرده بود پیش مشاور برده بود جایزه و تشویقی براش گرفته بود بچه بزرگ ۴ ساله رو که کامل صحبت میکرد هر نیم ساعت به نیم ساعت میبرد سر پا میگرفت 😐😐😐😐
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
با جیش مشکلی نداریما اتفاقا حتی اگه پوشک پاش باشه امکان نداره توش جیش کنه، ولی پی پی امکان توی دست ش ...
عزیزم ببین بچه سخت نگیر ..از الان بهش فشار نیار و کتکش نزن..دچار استرس میشه و شب ادراری و ..میگیره بزار ی مدت بگذره دوباره با جایزه و..امتحان کن...
من دخترم وقتی ک جیش میکنه بعد میگه جیش..وقتی میبینم هنوز نمیتونه من هم مجبورش نمیکنم..چون استرس میگیره.
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..