2777
2789
عنوان

جلسه دفاع ارشد

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 45 پست
بعد از ورود اساتید به جلسه درو بستین؟ کدوم دانشگاه آزاد بودین؟

اره اساتید اومدن بعد بستم ...غرب ایران 

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی ممنونم از توضیحات لطف کردین

خواهش میکنم

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

من دفاع دکتری داشتم همزمان با من دو نفر دیگه ام دفاع پروپوزال  داشتن فقط اونا بودن و یک نفر دیگه چون برای دفاع دکتری قبل از دفاع خودت حداقل باید سه دفاع دیگه رفت باشی و مدیر گروه امضاء کرده باشه.برای ارشدم هرکس که بخواد تو جلسه حضور داشته باشه از قبل باید هماهنگ کنه دانشگاه ما که اینجوری بود

واقعا خیلی اشتباهه ، زورکی که نمیشه!🫥 امیدوارم برای من اینطور باشه

اره ولی خب حرف شون اینه ک باید مسلط باشی و نترسی 

ولی واقعا هم ترس نداره 

اکثر بچه ها اصلا گوش نمیکنن یا اگر هم گوش کنن چیزی متوجه‌ نمیشن چون فقط خودت و خودت و استاد ها به مطالب مسلط هستید 

برعکس من حس می‌کنم حضور دانشجو های دیگه ترس مو کمتر کرد یه جوری قوت قلب بود 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من دفاع دکتری داشتم همزمان با من دو نفر دیگه ام دفاع پروپوزال داشتن فقط اونا بودن و یک نفر دیگه چون ...

شما کدوم دانشگاه بودین ؟ چرا بعضی جاها حتی برای دکتری دانشجوها جلسه رو شلوغ میکنن و تعداد افراد زیاد میشه؟

اره ولی خب حرف شون اینه ک باید مسلط باشی و نترسی ولی واقعا هم ترس نداره اکثر بچه ها اصلا گوش نمیکنن ...

بالاخره همه یک ذره استرس رو دارن . شاید حالا دانشجو یه جاییش هم یه کلمه ای رو اشتباه گفت یا استرس گرفت منطقی نیست بگن کلا ردی ، من شنیدم از بعضی اساتید و حتی دانشجوها که همه رو قبول میکنن و خیلی کم پیش میاد یک نفر کلا رد بشه دانشجو الکی گندش میکنن و میگن وای سخت بود وای فلان . حتی استاد داور بوده گفت تو دو دقیقه توضیح بده میخوام برم کار دارم ( البته دانشگاه های آزاد و غیر انتفاعی ، دولتی ها خیلی سخت گیری میکنن )

کلا ورود دانشجو به جلسه غیر منطقیه و لزومی نداره . 

دیگه هر کسی یه طوریه 

من چون اضطراب اجتماعی دارم ترجیح میدم در سالن خالی و فقط در حضور استاد راهنما و استاد داور باشه .