2777
2789
عنوان

شوهرم وابسته مادرشع

319 بازدید | 35 پست

سلام 

من پدرشوهرم محل کارش از محل زندگیمون دوره و یک هفته اینجاست بک هفته نیستش بعد شوهرم به مادرش فکر میکنم زیاد وابسته شده تو این مدت که پدرشوهرم نبوده و ...

مثلا گردنمامانش و بوس میکنه و از بچه گی عادت داشته گوش مامانش و می‌خورده و الان ۲۷ سالشه میره گوش مامانش رو میخوره و سرش و میزاره رو شونه مامانش و حتی میگم بیا خونمون میگه مامانم تنهاست بعد مامانش میگه برو اونور دیگه زن گرفتی میگه مادر ی چیز دیگست 

اما خوب اصلا خیلی از کار ها و برنامه ریزی هارو به مادرش نمیگه و همرو به من میگه البته نمیگم که به من احترام نمیزاره حتی منم بیشتر از اون بوس و بغل و ... میکنه اما من میترسم این وابستگی باشه!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوششو میخوره برا من یکی عجیبه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یاللعجب

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

عزیزم دیگ وابستگی مرد همیشه هست دیگ چون ما عروس خونه اونا میشیم شاید ارتباطمون با خانوادمون کم باشه ولی با خانواده شوهر بیشتر شوهر منم هست هر کاری کنه باید نظر مانانش بپرسه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

این چ رفتاریه 

حال به زنن بخدا 

راجع ب این موضوع باهاش حرف بزن اصا مادرشم ک باشه عجیبه بااین موضوع کنار میای 

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...