2777
2789
عنوان

خواهرم مدام سرفه میکنه 😭

456 بازدید | 38 پست

بچها خواهرم هشت سالشه این ویروس جدید که میگن یه نوع آنفولانزاست از مدرسه گرفت 

الان چندین هفتست گذشته از مریضیش ولی خیلی سرفه میکنه😭 

یعنی آسم یا برونشیته؟؟

گاهی تب خفیف هم داره 

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شربت برونکوتیدی‌ برای سرفه خیلی خوبه 

ما سال هاست از این شربت براس سرفه استفاده می‌کنیم

دمنوش آویشن هم خیلی خوبه

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

ببریدش دکتر تا عفونت وارد خونش نشده

وای یعنی ربطی به اون سرماخوردگی نداره؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕

هشت تخم بهش بدید بخوره برای سرفه خوبه و آبجوش و نبات،مابعات گرم بیشتر بخوره...انشالله زودی خوب بشه

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
هشت تخم بهش بدید بخوره برای سرفه خوبه و آبجوش و نبات،مابعات گرم بیشتر بخوره...انشالله زودی خوب بشه

من میترسم عفونت ریه چیزی باشه😭

خواهر منم همین ویروس رو گرفت الان آی سی یوست... براش دعا کنید🥺🦋

عزیزم 🥺 ان شالله شفای عاجل 

چن روزه مریضه؟ 

منم خیلی سرفه میکنم ده روزه! بهتر که نشدم هیچ، بدترم شدم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

هشت تخم چیه ما قبلا 4تخم میخوردیم😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من میترسم عفونت ریه چیزی باشه😭

اگه عفونت هست آزیترومایسین با مشورت پزشک بدید یه دوره بخوره...سرفه خیلی بد...انشالله خوب میشه 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
عزیزم 🥺 ان شالله شفای عاجل چن روزه مریضه؟ منم خیلی سرفه میکنم ده روزه! بهتر که نشدم هیچ، بدترم شدم

دو روز.. دیروز بعد از ظهر متوجه شدیم  بچه نمیتونه نفس بکشه... ۷سالشه...🥺🦋

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

دو روز.. دیروز بعد از ظهر متوجه شدیم بچه نمیتونه نفس بکشه... ۷سالشه...🥺🦋

خوب میشه ان شالله🫂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲