چکارایی میکنن یه نمونه ما داریم خیلی پرحرفه حرفاشم زیاد نرمال نیستن یکی دیگه هم راز نگه نمیداره کلا در حال گردشه جاهای بی ربط میره خونه ها رو نگاه میکنه چ شکلین کیا توشونن خاطرات تکراری میگه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هرکی سرش تو زندگی بقیس و بیشتر به زندگی بقیه اهمیت میده و سرش تو زندگی خودش نیست
سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و...
شیرین عقل فقط خودم چون فکر میکنم تا وقتی کسیو اذیت نکنم قرار نیست کسی اذیتم کنه در صورتی که اینجوری نیست
درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁