2777
2789

چکارایی میکنن یه نمونه ما داریم خیلی پرحرفه حرفاشم زیاد نرمال نیستن یکی دیگه هم راز نگه نمیداره کلا در حال گردشه جاهای بی ربط میره خونه ها رو نگاه میکنه چ شکلین کیا توشونن خاطرات تکراری میگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه مثل قدیم نیست که به هرکسی بگیم شیرین عقل

هرکسی ممکنه یه اختلالی داشته باشه حتی همین استفاده از اینستاگرام و دیدن تلویزیون چقدر باعث ازبین رفتن هوش و حواس میشه

کارهای عجیب میکنن مثلا وسط جمع اهنگ عجیب غریب پخش میکنن باهاش میخونن 

سر به سر بچه های کوچزک میزارن تا جیقشونو در بیارن 

حرف نامربوط میزنه یا زنشو تو جمع میبوسه از رو سادگی نه عشق و علاقه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

هرکی سرش تو زندگی بقیس و بیشتر به زندگی بقیه اهمیت میده و سرش تو زندگی خودش نیست

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و... 

شیرین عقل فقط خودم چون فکر میکنم تا وقتی کسیو اذیت نکنم قرار نیست کسی اذیتم کنه در صورتی که اینجوری نیست

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁