2777
2789

هرجا میرم بعد یه مدتی همه باهام بد میشن نظرشون تغییر میکنه رفتارشون بد میشه مثلا اگه محل کار باشه همش زیر اب میزنن نقشه میکشن بیرونم کنن یا اشنا باشه نمیخواد بام ارتباط بگیره 

به نظرتون ممکنه جادو باشه؟ خیلی برام عجیبه که چرا کسی به حرفام توجهی نمیکنه همه فکرمیکنم سادم بهم اعتماد ندارن و...

تجربه دارین؟

و این که اگه جادو اینا باشه حرز امام جپاد میتونه کمکی کنه برای این مشکلات؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جادو چیه دختر 

خودت رو باور داشته باش و قوی باش احتمالا حرمت یا عزت نفس نداری 

پادکستای هلی تاک رو بشنو بنطرم مفیده

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

اخلاقت چجوریه؟

زیادی پز نمیدی؟یا ممکنم هست مدلت اینجوری باشه اما بقیه فک کنن پز میدی

من دختر دایی شوهرم قبل ازینکه خیلی باهاش گرم و چیک تو جیک بشم همیشه فک میکردم خیلی چسی میاد،بقیه روزیر نظر نمیاره و کلا ادم سردیه،بعد از ۵_۶ سال تازه شناختم که کلا اخلاقش اینجوریه و اصلا منظوری نداره،طرز رفتارش اینجوریه در حالیکه هیچ پزی پشتش نیست.تازه ازدواج کرده بود خانواده شوهرش فک میکردن ادم چسی بیایی هست،از اول باهاش بد شدن تا الان.

حالا شاید شماهم اینجوری هستین

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

نه ببین اخلاق خودت طور خاصی نیس؟

نه اخه من بهش کاری ندارم اصلا بحثی نداریم اون الکی بام بد شده کلا پشت همه حرف میزنه

کسی ک عزت نفس داره ناخودآگاه بقیه رو جذب می‌کنه اگه هم کسی باهاش بد باشه براش مهم نیس چون ب خودش مطم ...

اخه ممکنه از کاربیرون شم بخاطرش 

داره برام نقشه میکشه