2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 35329 بازدید | 5353 پست
راستی دخترا راجب نمک گفتید منم ی چیزی بگم 🤭🤭🤭ی سری ما خیلیبد بد بیاری میاوردیم مدام اتفاق های بد ...

مرسییییییییی محیا جونم که به ماهم گفتی 

چند خط اخرتو‌چقدر دوسداشتم واقعا که همینه 

ما هممون باید کمک کننده به پیشرفت هم باشیم 

محیا من یه مدت مخصوصا بعد زایمان افکارم سنگین میشد بعد حوصله نداشتم زیاد حامد هم کمکم میکرد من از خدا خواسته فقط مشغول فسقلیا میشدم یعنی شبیه سابق خودمو مرکز توجه اهدافم قرار نمی‌دادم 

تا اینکه توی اینستا دیدم می‌گفت هروقت انرژی منفی سراغتون اومد یه کوچولو اندازه نصف قاشق نمک رو کف دست بریزید و تکرار کنید خدایا تموم انرژی های منفی چشم نظر ها حسادت ها رو ازم دور کن بعد همزمان دستتون رو زیر آب بگیرین و نمک رو به پشت و رو دستتون بزنین انگار که با نمک دارین دستارو اسکراپ میکنین و میشورین 

من اولش واسه تفریح رفتم انجام دادم الان دیگه هرشب که مسواک میزنم اینو واسه خودم روتین کردم 

واقعا که به تایید حرف تو و سارا نمک معجزه چشم زخمه انگار 😉🙉

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آزی من یه مدت مجردی باشگاه یوگا کار می کردمبه هممون زیر انداز قرمز داده بودن ولی چیزی در موردش نگفته ...

چقدر جالب 😍 نه من چیزی نمی‌دونم 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

دخترا لطفا امروز راس ساعت 10 هدیه روز پدر یه فاتحه واسه شادی روح بابای آزی مون و همه باباهای آسمونی ...

مرسییییییییی اتفاقا من غروب به  خاطرم اومده بود  بابای ازگل 🥺💚🤍🥺 و فاتحه فرستادم 

الان اینو خوندم قلبم اکلیلی شد  نشون میده چقدر ذهنمون بهم نزدیکه 😁♥️✨

روح همه پدرای آسمونی شاد باشه

خانومایی که همراه اول دارینبسته اینترنت دوشنبه سوریتون رو فعال کنید و فردا لذت ببرید😀😊

مرسییییییییی من یه ایرانسلی نسل پنجم 😂

جدی خیلی خوبه ساحل😍😍😍من که واقعا نتیجه دیدماصلا ساحل یه انرژی خاصی سراغم اومده دیدی وقتی یه خبر خ ...

خوشحالم عزیزم 

خداروشکرررر که حس خویش سراغت اومده و انشالله که بیشتر و بیشتر بهت انرژی بده 

خواهش میکنم عزیزدلم ♥️ 🫀 

برم دنبال سنگ تو‌کوچه ها🚶‍♀️بچها سنگایی ک‌توی آکواریوم‌میزارن میشه

اگه سنگ مصنوعی نباشه میشه گلم

آزی من پارسال سخنرانی یه دکتری رو گوش میدادم در نورد چاکراها نبود می گفت اول صبحی بدن پر از بارهای منفی هست اگه یه تخته سنگی کنار تختون بزارین و به محض بیدار شدن پاهاتون رو روی اون بزارین بارهای منفی به اون منتقل میشه و حس سبکی پیدا میکنین و شما در طول روز خوش اخلاق تر میشین 

من و مامانمم 13 بدر کلی سنگ جمع کردیم از رودخونه ، کوه و ...😉😉😊

بعضیاشون اونقدر خوشگلن حس خیلی خوبی میدن😍

سلام به همه ی دوستان.از روزی که این تاپیک و زدین می‌خوام بیام ولی نمی‌رسم..از امروز می‌خوام همراهتون ...

سلان بهار حون خیلی خوش اومدی 💚

تاپیک آخر من مخصوص تمریناست

هر شنبه هم اینجا چالش جدید داریم

هر روز هم اینجا گزارش کار از حال خوب و پیشرفتامون میگیم و کلی انگیزه می گیریم

خوشحالم که توی جمع ما هستی💚💚

سلام سارا جونمعالیم بهتر از این نمیشم همین الان داشتم مدیتیشن میکردم سنگ کوچیک داشتم آوردم پاهام رو ...

عالیه محیا از تعریفات منم حس خیلی خوبی گرفتم 😍😍😍😍

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ توی تاپیک استارتر تموم تمرینات لیست شده هست اینجا تاپیک ...

ممنونم عزیزم بابت انرژی مثبتی که میدی..❤️

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلان بهار حون خیلی خوش اومدی 💚تاپیک آخر من مخصوص تمریناستهر شنبه هم اینجا چالش جدید داریمهر روز هم ...

فدات عزیزم..❤️

امیدوارم بتونم همراه خوبی باشم 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
راستی دخترا راجب نمک گفتید منم ی چیزی بگم 🤭🤭🤭ی سری ما خیلیبد بد بیاری میاوردیم مدام اتفاق های بد ...

چه جالب 😍😍😍😍😍

من حتما انجامش میدم 👌👌

مرسی محیا جونم

اره اره،خیلی علاقه دارم ب طبیعت، و‌گلم‌ک عاشقشونم دارم توخونم...هیچ وقت خداروشکر احساس ناامن‌بودم تو ...

خدا رو شکر 💜💜💜💜

پس تو یه مرحله جلو زدی عزیزم😊

واااای ساراااااا🥹🥹🥹🥹🥹🥹ممنونم‌ممنونم‌ممنونمچقد تو‌ماهی 🥺🥺🥺🥺منقلب شدم بخدا😭😭😭😭دوسِت دارم ...

عزیز دلمی

تو خواهر بی ریای همه ی ما هستی 😙😙😙😙😙