2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 17240 بازدید | 2690 پست
کارخوبی میکنی‌گل...هیچی،من گفتم فاطمه‌کجایی...زهراجون‌فکر کرد ک‌من‌ خانمی ک‌تازه اومدن بینمون رو میگ ...

😂😂😂😂😉😉😉 البته غیبتش نباشه هااااااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربون توووو برم انشالله بهترینها سهم خودت باشه عکسشو دارم منتها هنوز تکمیل نیست سقف و دیوار بالا رفت ...

انشاءالله به خوشی اماده میشه سالیان سال کنارهم توش زندگی میکنیم وپرمیشه ازصدا خنده وخوشی 

دخترا ازصبح پاشدم درد دارم تورخدا دعا کنید دیگ تا شب زایمان کنم دارم خل میشم ازفکر وخیال ۴۰ هفتمم کا ...

عزیزم ورزش کن با توپ بشین روش دایره وار بهره و ایستاده پاهاتو با زانو جمع کن بیار بالا انگار داری پتو لگد میکنی پرینه رو ماساژ بده

به من اینارو تو کلاسا گفته بودن ولی من سز اورژانسی شدم

انشالله به سلامتی فارغ شی عزیزدلم

دیروز دهمین سالگرد ازدواجمون بود ، توی این ده سال همه ایده ها و هنرهام رو خرج کرده بودم و واقعا دیگه ...

سلام عزیزم سالگردتون مبارک عشقتون پایدار

منم شلوغ کاری دوسندارم خیلی از مناسبتامونو همینجوری گذروندیم