2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 13751 بازدید | 2123 پست
خدایا شکرت بابت عشقی ک از همسرم میگیرمخدایا شکرت بابت پسر باهوشم خدایا شکرت بابت آرامش خونه مادرمخدا ...

😍🧿😍🧿پاس شدن چک مبارکه پربرکت باشین 🫀 🧿 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
عزیزم انشالله همیشه عزیزانت سلامت باشن ✨ 🫀 مخصوصااااا مامان♥️🧿😍

ممنووون ساحلی

همینجور عزیزای خودت عشقم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ خوب ،‌من‌سرما رو دوسندارم هرچند،گرما هم‌دوسندارم😂بخصوص تابستون‌امسال بشدت افتضاح بود هوا خونه‌م ...

چه عالی ،خیلی خوبه که خونه نورگیر باشه 😍

وااای خیلی خوبی آفتاب گرفتن با لباس# 😂

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
آره منم شنیدم فیلیپس خیلی کارش خوبه انشالله منم یکی میگیرم

فیلیپس فکر کنم اصل و غیر اصل داره ها 

حواست باشه موقعه خرید 

البته من راجب یه دستگاه دیگه از فیلیپس تجربه دارم 😂( بندانداز برقی ) 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خیلی ناراحتم.ظهرها منتظر میمونم تا شوهرم بیاد بچه ها رو ببریم مدرسه همیشه هم دیر میرسن.

تلقین‌نکن‌عشقم

ازفردا انرژی مثبت‌بده بخودت و از ترس اینا حرف نزن،فکرشم‌نکن...تو میتونی عزیزم‌تنها رانندگی‌کنی‌و بدون‌ترس،و بچهاتم‌ سروقت برسونی مدرسه 

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
نه من دلم نمی‌خواد خودم دکتر باشم چون شب نخوابی داره من دلم بچه دکتر میخواد یا خواهر دکتر باشم 😂😂� ...

خواهر وبچه که پولش برای خودش خواهر 😅

مثلا روانپزشکم وروانشناس خوبه شب بیداری نداره

وای اگه تعریف کنم بهم میخندید،وقتی شوهرم پیاده میشه کاری انجام بده زود سوییچ رو برمیدارم که اگه نیاز ...

هدا جون سلام عزیزم 

بنظرم شاید این خنده دار باشه اما از شوهرت یا کسی که مهارت بالای رانندگی داره بخواه که با سرعت بالا تو رو با ماشین حین رانندگی و تردد ماشین های مختلف روبه رو کنه 

اون رانندست اما همینکه ترس تو می‌شکنه کلیه 

کاری که من کردم 😂😂😂😂 من از بچگی ماشین سنگین ۱۸ چرخ از کنارمون رد میشد اصلا تحمل دیدن نداشتم واسه رانندگی هزار بار حامد منو توی موقعیتش قرار داده چپ راست نزدیک سبقت و.. 

افسرمون هم می‌گفت توی رانندگی فقط خودتون رو کنترل کنین و نگران ماشین کناری نباشین که چطور رانندگی می‌کنه مسئولیت فقط متوجه نحوه رانندگی و چالش های خودتونه 

من همین حرفو از تموم کلاسمون به خاطر دارم و همیشه میگم اگه بتونی از پس خودت بربیای عالی پیش می‌ره استرسمو کم کردم اینجوری 

واای محیا،من‌دیشب خواب بدی دیدم‌ برا‌مامان،از خواب پریدم‌ایه الکرسی خوندم براش‌‌....بعد صبی بهش زنگ ...

خداروشکر به خیر گذشته عزیزم 🧿🥺

اره منم آپارتمانی رو بیشتر دوسدارم محیا،از یطرفم‌عادت‌کردیم‌بخونه ویلایی...نمیدونم‌درآینده‌چی پیش‌می ...

انشالله هرچی هست خیر باشه عزیزم و بهترین 🍓❤️🫶🏻

هدا جون سلام عزیزم بنظرم شاید این خنده دار باشه اما از شوهرت یا کسی که مهارت بالای رانندگی داره بخوا ...

شوهرم رانندگیش خوبه  اتفاقا ولی تند می‌ره من میترسم بیشتر ، چندین بار هم رانندگی کردم خوب بودم ولی هنوز میترسم