2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 6756 بازدید | 1079 پست
ای وای عزیزممممم😍😍😍 دختر منم عاشق آب و آب بازیه تا میبینه حواسم نیست دستشو میکنه داخل لیوان😂😂😂 ...

عشق عمه هم همینه تابستون که هوا خوب بود همه دورهم تو حیاط مینشستیم شازده کوچولوم تا میدید حواس بقیه پرت میرفت سراغ شیر اب دوش میگرفت🤣

الان دیگ لیوان اب چپه میکنه روخودش 😂😂😂

ممنون عزیزم دوتای اول فاصلشون ۱سال ودوماه منم پسرم ۵ماهش بود که فهمیدم حاملم سراون دوتا خودمم ذوق دا ...

عزیزم به سلامتی انشالله فارغ شی خدا کوچولوهاتو برات نگه داره

آره بابا خدا صبرشو میده واقعا

ای جونم فسقلی انگار نمیتونه دل بکنه از وجود مامانش😘

من میخام بگم دکتر ۳۸ هفته دیگه عمل کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون قشنگم آره آزگل‌ خیلی خنده داره اصلا سالن رو هوا بود

پس‌حتما میرم‌میبینمش فداات‌گلم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
پسر منم همینه عاشق ابع هر ثانیه آب میخواد

کلا بچه ها خوششون میادمن هرچی بچه دیدم عاشق ابن پسرم سه سالشه ولی هنوز تا حواسم پرت بشه میره سینک اب بازی به بهونه شستن ظرف میگه میخوام کمک مامان کنم😁😂😂

عزیزم به سلامتی انشالله فارغ شی خدا کوچولوهاتو برات نگه دارهآره بابا خدا صبرشو میده واقعاای جونم فسق ...

ممنون عزیزم انشاالله نی نی توهم بسلامتی بیاد 

حقیقتش دیگ خسته شدم میگم کاش زودتر بیاد

کلی کار عقب موندم دارم که با این شکم گنده نمیتونم انجام بدم یکی ودوماه دیگم اسباب کشی دارم میگم یه نمه نی نی جون بگیر تااونموقع

سلام عزیزم خودت رو اذیت نکن دیگه کاری که شده ولی بهش بگو که الان خوردن چیزی بجز شیر باعث آلرژی می ...

سلام مرسی فداتشم دیشب دل‌درد داشت تا صبح بیدار بودیم 

خودشم پشیمون شد

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
ممنونم قشنگم خدا فسقلیاتو نگه داره برات🙏🏻😘

مرسی فدات سلامت باشی ♥️ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام دوستان عزیزممممم صبحتتون بخیر 🌱🌞خداروشکر که شمارو دارم😘😘😘😘😘من دیروز تا وقتی خونه بودم چا ...

❤️😍❤️😍❤️😍 خداروشکر بهت خوش گذشته بازار ادویه واقعا لذت بخشه

عزیزدلممممم میدونم خیلی سخته انشالا که خوب میشی رفتی دکتر اسم این دارو هارو بگو و این که بگو چک کنه ...

حتما میرم 

تو برا برادری های پشت سر هم داشتی و شیر دهی برا همونه

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ممنون عزیزم انشاالله نی نی توهم بسلامتی بیاد حقیقتش دیگ خسته شدم میگم کاش زودتر بیادکلی کار عقب موند ...

ممنون قشنگ خانوم ای وای آره واقعا نمیشه با شکم گنده 

ای وای اسباب کشی 😟 انشالله که از پسش بزمایی خانومی نگران نباش خدا پشت و پناهت

آب جوشیده خنک شده اگر تابستون باشه و هوا گرم 3ماهگی هم میدیم 😄😄یادمه بچه خواهر شوهرم تو تابستون به ...

به به 

اره منم یه چیزایی میدم 😂😂😂ولی اینو چون در جریان نبودم کلا قاطی کردم 

حالا دیشب هم نخوابید واسه دل درد 

خداروشکر حامد هم نخوابید 😂😂😂😂دلم خنک شد