2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 6910 بازدید | 1110 پست
من یهویی آفلاین شدم رفتم ماسک گذاشتما با یه فیلم خوب ماسک ختمی و ماست واسه پوست و وازلین و دارچین ک ...

خیلی یم خوب خوشگلم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
ممنون عزیزم خیلی امیدوار بودم که راحت میشم که خدا زد پس کلم دوباره با وجود قرص حامله شدم 😵وشازده کو ...

ای جونممم،بسلامتی عزیزم

یهویی ها خیلی عزیزمیشن...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان نازنینم دیگه نزدیک صبحه صبحتون بخیر🌱خب من امروز آب رو خوردم به همراه عبارت تاکیدی و ماد ...

زهرا جونم خدا رو هزاران بار شکر که هلن جون سالم و سرحاله و به خیر گذشت💙💙

قربونت موهاش رو مدل خامه ای دیروز زده 😁😁😁😁 با مزه شده

الهی فداش بشم😍😍😍😍😘

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلامممممم 😂😂😂عزیزمممممم خداروشکررررر که اومدی اینجا

ممنونم دلبر♥️♥️😁

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

دخترا یه جواب قانع کننده بدین من به گل پسر بگم گیر داده چرا مرغ وماهیارو میکشین میخورین چرا نمیزارین برن خونشون پیش بچه هاشون خیلی جدی با اخم میپرسه من دیگه کم اوردم هرچیم میگم قانع نمیشه

سلام خوشگل خانم.ماشالله بهت .منم سه روز ماسک کتان می‌زارم.تو هنوز استفاده میکنید ساحل؟یادمه قبلاً اس ...

مرسییییییییی زیباترینی مهربونم ♥️ 

نه متاسفانه من تموم کردم تخم کتان رو 

اما هدا جون ختمی رو بخر اندازه یه ربع یا یه سیر واسه چند ماه کافیه 

آبرسانی فوق قوی رو انجام میده با ترکیب ماست 

ماستت چکیده یا سفت باشه بهتره واسه اینکه بمونه روی صورت شُره نکنه یه نیم ساعت بزار یخچال بمونه خنک شه پوستت قشنگ حس خوبی رو بگیره 

بعد اینکه حتما هم گلبرگ هاشو خورد کن داخل. ماست نه اون ته گل ها ته گل هارو نگهدار واسه دمنوش😂

شبیه همون کتان حالت چسبندگی میگیره واسه منافذ و آبرسانی عالیه 

من دیگه اینو کشف کردم کتان رو کنار گذاشتم 😂

حتماااااا امتحانش کن 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام دخترا خوبین؟؟ من که دخترم رفته بودیم بیرون شمع یلدایی و یکم خرت و پرت خریدیم💙💜

سلام عزیزم به دل خوش مبارررررک باشه ♥️🫶🏻

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
دخترا یه جواب قانع کننده بدین من به گل پسر بگم گیر داده چرا مرغ وماهیارو میکشین میخورین چرا نمیزارین ...

بگو هر مرغ و ماهی که خونه ما میاد قبلش با بابا یا من تماس میگیره 

میگه بیاین منو غذا کنین من می‌خوام غذا شم اینجوری خوش‌حال ترم 

اینو حتما از طرف من بهش بگو 

جدی بگیا لو ندی  که شک نکنه

من فقط همین به ذهنم میرسه که بندازم گردن خانوم مرغه و ماهیه🥴🙄