2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 4442 بازدید | 727 پست

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین 🫀 

اون پیج هایی که واسه هدا جون فرستادم رو دوسداشتین دنبال کنین سطح بالایی از انرژی زنانه رو فعال می‌کنه توی وجودتون 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
دقیقا شبیه یه بچه که اگه بخوایم مامانمون نفهمه همه نوع آسمون ریسمونی میچینیم ولی وقتی میبینیم که ما ...

💕✨💕✨💕قربون تو عزیزم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترا،شوهرم‌‌چنروز یکم‌سرماخورده بود،یهو از سرشب حالش بدشد تب ولرز کرد،دیگه بردمش دکتر،فردا هم‌مرخصی ...

ای خدا دخترا چقدر بابایی هستن 😍😍😍 من خودمم همینم آزگل

سلام فاطمه جان خوش بگزره بهت بهترین ها پیش روت ب مومو فرفری جذاب من کلی خوش بگزره😁😁😁

ممنون مهربونم💞

ان شاء الله 🤲😀

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

سلام دخترا

روزتون بخیر🍓🍓🍓

شیطونا من تاپیک قبلی جا مونده بودم🤭🤭🤭😊😊

اومدم دیدم قفله،یه لحظه خودمم قفل شدم

مرسی سارا جونیییی❤️❤️

خوشحالم هستی و تاپیکت پر از اتفاقای قشنگ و پر هدف

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
دوستان لطفا در مورد چالش آبمون صد خودتون رو قرار بدین و شک نکنین با آب ارتباط برقرار کنین نتیجش رو ب ...

تاحالا اینو نشنیده بودم

مرسی سارااجونی😘

حتما انجامش میدم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام آتا خوش اومدی خوشگلم

مرسی قشنگم😘😘

فندق خاله چطوره؟

خداحفظشون کنه عزیزدلممممم😍عوضش با هم دیگه بزرگ میشن و در آینده راحتی

ممنون عزیزم خیلی امیدوار بودم که راحت میشم که خدا زد پس کلم دوباره با وجود قرص حامله شدم 😵

وشازده کوچولو تا یه هفته ۱۰روزدیگه تشریف میاره 💞

وقرار من دوباره تا سه سال دیگ درگیربشم 😵