2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 128 پست

سلام به دوستان عزیز و خوش انرژی خودم روزتون عالی  اوقاتتون فرشته بارون💖😍

امیدوارم  

تو تاپیک جدید سارا  جون کلی خاطره قشنگ و پیشرفت از همه لحاظ در کنار هم تجربه کنیم ان شاءالله ♥️♥️♥️♥️♥️ 

از ساحل عزیز هم برای  خیلی متشکرم  که میزبان  فوق العاده ای برامون بود بهترین ها رو برای قلب مهربونت  آرزو میکنم🌹😘

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به دوستان عزیز و خوش انرژی خودم روزتون عالی اوقاتتون فرشته بارون💖😍 امیدوارم تو تاپیک جدید س ...

سلام‌پانته آجون...

اره دست‌ساحلی درد نکنه

ساحلی مچکریم🙇‍♀️

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام سارا جان تاپیک نو مبارک انشالله 💖💖💖💝💝💝💝ک لحظه های شادیمون رو ثبت کنیم توش آقا بفرما من ش ...

انشالله..‌

🍰 به به😋

مرسی محیاااا

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
😵😵😵🤒🤒🤒فاطمهههههههه آخرش سر این تفاوت آب و هوا خودمو مهمونتون میکنم 😂حالت جا بیاداااااااز این ...

بیو گلم 💓

منو نترسون 

من از مهمون نمی‌ترسم 

مهمون خونه من، صاحب خونه اس و همه کار باید واسم بکنه😀

منتظرتم 🌷

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام به دوستان عزیز و خوش انرژی خودم روزتون عالی اوقاتتون فرشته بارون💖😍 امیدوارم تو تاپیک جدید س ...

سلام پانته آ جونم خیلی خوش اومدی مهربونم 😙😙😙😙😙😙

انشالله 😍😍😍چقدر عالی

سلام ساحل جون خوبی گلم!

رفتم پستتو ج بدم دیدم نمیشه ممنون نازنینم هلن هم خاله هاشو دوست داره 😘😘😘😘 فدای تو بشم بخدا از ته دلم تک تک اسمتونو آوردم و پشت اون پرده سبز دعاتون کردم و از خدا خواستم حاجت دلتونو بده .بازم اگر قسمت بشه دعاتون می‌کنم عشقای من ❤️هلن حتما بزرگ بشه نشونش میدم هر وقت هم بگین و اگر خواستین عکس خوشگل دخملمو براتون میزارم 

از طرف من پسرای خوشگلتو یه بوس خاله پسندانه ببوسشون قهرمان کوچولوها🥰🥰