2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30409 بازدید | 4616 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوش جونتون باشه عزیزمکاملا متفاوت با چیزی که مرسومه هست جانم.از اونجایی که بچه ها سخت پسند هستند حتم ...

نظر لطفته عزیزم مطمئنن خودت کدبانوی فوق العاده ای هستی گلم

هدی جون عصاره همون الیت و ... از فروشگاه می گیرم و معمولا جای نمک همون اول کار میزنم خوش طعمش میکنه

... ما به آب مرغ ، گوشت ، قلم معمولا اشکنه میگیم 😊 

هویج برای سه نفر یدونه متوسط کافیه 

کلم هم نصف کلم متوسط عزیزم

نوش جونتون باشه عزیزمکاملا متفاوت با چیزی که مرسومه هست جانم.از اونجایی که بچه ها سخت پسند هستند حتم ...

هدی جون شما آش رشته رو چطوری درست میکنین؟؟؟

ما وقتی میریم شمال توی گردنه حیران آش رشته که می خوریم کاملا متفاوت با ماله خودمونه اونم یه جور دیگه خوشمزست😊

نوژی یعنی عدس آو یعنی آب 😄😄

محیا ما میگیم او عدس 😂

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
هدی جون شما آش رشته رو چطوری درست میکنین؟؟؟ما وقتی میریم شمال توی گردنه حیران آش رشته که می خوریم کا ...

سارا جون 

آش رشته خمیری اماده از سوپری میگیریم 

با اون اش رشته میپزیم ما 

ولی من همیشه خودم ارد خمیر میکنم برش میدم 

لعاب بیشتر میندازه و خوشمزه تر میشه 

پیاز رو تفت میدیم و کلم سر رو بعد زرد چوبه میریزیم 

با سبزی قرمه سبزی  یا سبزی اش 

حبوبات مثل نخود و لوبیا و عدس هم میریزیم 

این مواد وقتی پخت 

رشته خمیری رو میریزیم توش 

تا بپزه 

اخرش هم بهش دوغ یا کشک اضافه میکنم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

1. خدایا شکرت بخاطر  ذوقی که برای کارهای روزمرگی داریم

2. خدایا شکرت که امروز تونستم ورودی های ذهنم رو کنترل کنم

3.  خدایا شکرت بخاطر توانایی چشیدن غذاهای خوشمزه و لذت بردن از طعم‌هاشون

4. خدایا شکرت برای خواب راحت و انرژی که از آن به دست میارم

5. خدایا شکرت برای داشتن سیستم ایمنی که ما رو در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنه

6. خدایا شکرت برای سلامت روان و توانایی مدیریت استرس هام

7. خدایا شکرت بخاطر سیستم گرمایش خونمون

8. خدایا شکرت بخاطر لباس های زمستونی گرم

9.  خدایا شکرت بخاطر آهنگ های شاد و دلچسب

10. خدایا شکرت برای افرادی که توی این سرما به حیوانات خیابونی کمک میکنن و بهشون خوراکی میدن 😍

سپاس گزارم . سپاس گزارم . سپاس گزارم

سلام قربونت بشم خوبی چه خبر ای جدی چه خوب دلم براش تنگ شده بود از یه طرفم نگرانش بودم امیدوارم حالش ...

سلام‌دنیا جون

فداتم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلام‌عشقام‌خوبین؟؟؟

آبجیتون‌معروف شد رف🤣🤣🤣

تماس خارج‌از کشور،تا حالا ۲بار،ولی افراد متفاوت،،،این‌امشب بهم‌زنگید🤣🤣🤣.

ولی حالا جدا از شوخی،ترسیدم‌گفتم نکنه داعش میخواد منو بخره😂

قربونت بشم سارا جونم چه خبر از خودت بی خبر رفتی نیومدی خیلی نگرانت بودموالا الان 27هفتم 15اسفند به ا ...

قربونشون برم من..

انشالله بسلامتی دنیا‌میان عشقم...

هزاران‌انرژی مثبت‌سمتت عزیزدلم

سلااااام عزیزمممم مرسی ،همینجور خودت‌گلم...اورین‌دخمل فعال 🧿💝 الهی شکر ک‌کلی بهت‌خوش‌گذشته، نتیجه ...

ای وای ببخشید ازگل بخدا باور کن اصلا خوب واسم بالا نمیاد مگه کسی پیام جدید بفرسته تموم لیست رو یکجا بهم نشون میده حتما چک میکنم ببخشید 💘🥺

قربونت برم عزیزدلم سلامت باشی ♥️ 

ازگل جونم خیلی حالم از نظر روحیه ای بهتر شده و جذب های خوبی رو دارم آب نمک سارا رو واسه تموم وسایل استفاده کردم 

و توی کیف و کفش پای راستم هم نمک ریختم 

متاسفانه جدیدا یه کیف خریدم که آبی رنگ اما خوندم که رنگ سفید و آبی دافع جذب پول هستن 

بعد واقعا واسه من همینه با اون کیف پول اینه که ته کمد مونده از بقیه کیفام استفاده میکنم 

اینه که نمک ریختم داخلش 😂 تا بعداً اینو ببخشم یکی رو بخرم 

عوضش از روزی که نمک ریختم پول توی اون کیف نمیره مستقیم میاد دستم 😂

واسه همین پیشنهاد میکنم حتما با نمک به جنگ تموم انرژی منفیا برو 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مرسی ساحلی بابت دعای خوبت از خدا میخام تو این شب عزیزکنار خانواده ای چهار نفره ات بهترین زندگی ممکن ...

سلامممممم محیا جونم مرسییییییییی نازنینم 💘 💕 💘 انشالله شما و سایر دوستان عزیزمممم 💖 🧿 💖 🧿 💖 

انشالله هرچی خوبه و خیره خدا واسمون به وفور ببخشه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلام عزیزم خسته نباشی خواهر فعال و پر انرژی من🌹با ماسکات حال می‌کنیا ساحل هدیه ات هم خوشگله😍😍😍

سلامممممم عشقم خوبی؟؟ قربون تو خوشگلم