2777
2789
نمیخوام نگرانت کنم ولی من یه بار هم خارج رحم باردار بودم و اصلا هیچ علائمی نداشتم و فقط موقع اجابت م ...

من هیچ مشکلی تو اجابت مزاجو چیزای دیگه ندارم فقط از دیروز پهلوهام گرفتن درد شدید ندارما فقط را رفتنی درد میگیره کمرمم درد داره خدا بخیر کنه😢

اکیپ سوگلی های سایت#

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم ۴ روز عقب انداختم بیبی چک که منفی شد . بعد دو سه روز بعدش رفتم آزمایش که عددش ۲۳ بود و مشکو ...

انشالله خدا بحق فاطمه زهرا بچتو سالم بده بغلت  منم بتا ۲۱ بود  دیگه امروز میرم خدا خودش بسازه خیلی نگرانم

اکیپ سوگلی های سایت#

عزیزم پسرتون چندوقتشه یادمه اون موقع ها باردار بودی بچه دومتو

سلام عزیزم یکسال و نیمه ست

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
خیلی ممنون عزیزم ، الهی شمام همینطور، چی شد دکتر رفتی ؟

عزیزی. اره رفتم دکتر معاینه کرد سونو گرفت گفت هیچی دیده نمیشه فرستادم بتا هفته قبل ۲۱ بود دیشب شده بود ۷۶۹   بعدش گفت باید بری سونوی واژینال شب بود کل سونو گرافیارو گشتم دیروقت بود قبول نمیکردن اخرش یکی گرفت اونم گفت چیزی دیده نمیشه  گفتم تو لوله هام چیزی نیست خارج رحمی نیستش گفت هیچی دیده نمیشه نه تو رحم نه لوله ها   .باور کن اونقدر دیشب استرس کشیدم اومدم تاپیکای قدیمی راجب خارج رحمی خوندم  داشتم دق میکردم یه اشوبی افتاده دلم اونقدر خدا رو صدا کردم که فقط خارج رحم نباشه بچه نخاستم 😔😭   دیشب هرکاری کردم اخرش تکلیفم معلوم نشد

اکیپ سوگلی های سایت#

عزیزی. اره رفتم دکتر معاینه کرد سونو گرفت گفت هیچی دیده نمیشه فرستادم بتا هفته قبل ۲۱ بود دیشب شده ب ...

آخی بمیرم ، اونروزی که من سونو اولم رو دادم و گفت ابتدای رحم  کیسه  تقریبا ۴ میلی متر میبینم ، دکترم  که دید میگفت این  سونو کاملا اشتباهه  نمیشه با بتای کمتر ۱۰۰۰ چیزی دید یا اینکه آزمایشت اشتباهه ولی من همون روز ازمایش دادم بتا هنوز پایین بود دیگه نمیدونم سونو چطور دیده بود،  دکتر خود ازمایشگاه گفت استرس نداشته باش و اروم باش یه هفته صبر کن بعد بیا دوباره ازمایش  ،دکتر خودمم بعد یه هفته گفت دوباره برو سونو که بعد  دیگه خدا رو شکر  کامل درون رحم کیسه ۱۰ میلی و زرده  دیده شد ولی جنین و قلب گفت هنوز زوده و ۲ الی ۳ هفته بعد بیا،  ببین شمام بتا پایینه خیلی خیلی  سخت میتونن ببینن یا مثل شما اصلا نمیبینن  . صبر کن ، تقریبا بتا باید ۱۵۰۰ بشه که بتونن خوب ببینن.، دو سه روز یه بار ۲ برابر میشه حدودا . از من که بعد ۶ روز از ۳۹۰ شد ۱۰۰۰ تازه. بعدشم اون چیزی که من شنیدم برا خارج رحم عدد بتا دورو بر ۳۰۰ و ۴۰۰ میشه. بیشتر نمیشه. استرس از هر چیزی بدتره. ول کن یه هفته انشالله همه چی درسته و بچه سر جاشه . من اون مدت انقدر استرس داشتم و قلبم هوری میریخت انگار . بعد این مدت گذشت چقدر الکی استرس به بچم و خودم رسیده.  ببین بسپرش به خدا ، میدونم اخر نگرانی ولی سعی کن ارامشتو حفظ کنی عزیزم انشالله خیره. منو بیخبر نگذار دعات میکنم

آخی بمیرم ، اونروزی که من سونو اولم رو دادم و گفت ابتدای رحم کیسه تقریبا ۴ میلی متر میبینم ، دکترم ...

قربونت برم مهربونم   🤗 اره فقط از خارج رحمی میترسم  دیگه نمیرم تا یه هفته ده روز دیگه هرچی خدا بخواد  حتما خبر میدم گلم مرسی از وقتی که گزاشتین یه دنیا ممنون با حرفات ارومتر شدم😍😘

اکیپ سوگلی های سایت#

قربونت برم مهربونم 🤗 اره فقط از خارج رحمی میترسم دیگه نمیرم تا یه هفته ده روز دیگه هرچی خدا بخوا ...

خدا نکنه 😘 ، خواهش میکنم . این آزمایشا و سونو ها بعضی وقتا به جای اینکه مشکل حل کنن ،تازه استرس میدن . اره همین کار درسته گلم . کاری از دست کسی برنمیاد فقط خدا میتونه درستش کنه . 

سلام عزیزم خوبی چی شد شما رفتی سونو‌ ؟ انشالله خوب بود ؟

سلام عزیزم ممنون ازینکه پیگیرم بودین ببخشین که خبر ندادم اینقدر این روزا حالم بد بود تو حال خودم نبودم  رفتم سونو ولی هیچی نبود گفتن روز بعدش دوباره برو سونو واژینالو تکرار کن نرفتم چند روز بعدش به لکه بیتی افتادم کم کم زیاد شد خونریزیم  بعد چند روز یه چیز اندازه نصف انگشت دفع کردم حالت گوشتی و رگ دار بود مثل عنکبوت انگار پا داشت مطمئنم بچه بود ولی همون اولش رشدش متوقف شده بود الانم وقت دکتر برا چند روز دیگه گرفتم چکابم کنه  بقایا نمونده باشه  اونقدرم این روزا درد کمرو پا داشتم  بازم مرسی از احوالپرسیتون خدا نخواست دیگه 😍😘☺

اکیپ سوگلی های سایت#

سلام عزیزم ممنون ازینکه پیگیرم بودین ببخشین که خبر ندادم اینقدر این روزا حالم بد بود تو حال خودم نبو ...

آخی عزیزم  خیلی ناراحت شدم 😢،  این روزا میگذره  هر چند به سختی ،خودم ۳ بار سقط داشتم واقعا درکت میکنم با  اینکه خیلی زود از بین میرن و وابستگی عاطفی زیادی نداریم ولی ادم واقعا انگار بچشو از  دست داده ، ولی دیگه قسمت اینجور بوده  انشالاه خیلی زود باردار بشی و بچتو بغل کنی، 😘😘😍  باز خوبه خارج رحم نبود و خودش رفت. 

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم 😢، این روزا میگذره هر چند به سختی ،خودم ۳ بار سقط داشتم واقعا درکت میک ...

قربونت عزیزمی هرچی خدا بخواد الان گاهی زیر شکمم درد میکنه تو راه رفتن اذیت میشم وقت دکتر گرفتم دوروز دیگس میترسم مشکلم جدی باشه

اکیپ سوگلی های سایت#

قربونت عزیزمی هرچی خدا بخواد الان گاهی زیر شکمم درد میکنه تو راه رفتن اذیت میشم وقت دکتر گرفتم دوروز ...

سلام دوست عزیزم 

امیدوارم چیزی نباشه ، منم تازه دیشب از بیمارستان مرخص شدم ، خیلی ناگهانی چهارشنبه شب کیسه آب پاره شد و آبریزش شدید رفتم سریع بیمارستان سونو گرفتن گفتن بچه دیگه هیچ آبی نداره و مرده 😭😭 دیگه دنیا رو سرم خراب شد هفته دیگه چهار ماهم تموم میشد چقدر سختی کشیدم چقدر دکتر رفتم، قلبش که تشکیل شد خیلی خوشحال شده بودم و فکر کردم دیگه این برام میمونه ، غربالگری همه چی سالم بود، وقتی تو بیمارستان با دارو و درد زیاد دفع شد دیدمش الهی بمیرم ۵ دور بند ناف دور گردنش بود ، دکتر اصلا خیلی تعجب کرد چطور بچه اندازه کف دست اینجوری باید بشه ، گفت خفه شده بعدم کیسه پاره شده دیگه ،  بعدشم کورتاژ کردن و آنتی بیوتیک خیلی قوی تو سرم میزدن ۴ تا آمپی سیلین و ۴ تا کلیندامازول، رنگ به صورت ندارم ،  دیگه ۳روز و ۳ شب بستری بودم هنوزم گریم بند نمیاد ، دادنش بچه رو خاکش کرد شوهرم 😭 یه تیکه از وجودم رفت ، من چند روز بود تکوناشم احساس میکردم ، همون صبح چهارشنبه صدای قلبشو دکتر گوش کرد و شبش بچم مرد🥹 . دیگه اینم چارمین سقط من . هر کدوم یه جور و یه علت . بدترش از نظر روحی همین بود آخه ۴ ماه داشتمش ، وابسته شده بودم، اسم پسرمو انتخاب کرده بودم ، نمیدونم خدا چرا باز این کارو با من کرد ، نمیدونم 🥺🥹🥹  تو بیمارستان همه بچه به بغل و من فقط اشک میریختم ، برام دعا کن