2777
2789

سلام ببخشید بابت سوالم .راه حلی دارین؟یبوسته. نمیخوام برگ سنا بدم دلدرد میگیره .امروز نمیفرستم مدرسه بخاطر نمونه آزمایشش باید تاظهر نمونه بگیرم بدم ازمایشگاه راه حلی دارین؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روغن زیتون

بخوره؟ چقد عزیزم؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خاکشیر با آب ولرم 

کیوی 

کاهو 

نسکافه 

درس خوندن و فعالیت ذهنی زیاد

اینا چیزایی هستن که روان میکنن شکم رو باید دید بچه چی میخوره شکمش روون میشه همونو بهش بدی 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

کیوی بده بخوره

ممنونم عزیزم

باید دیشب بهش میدادی که تا صبح اثر کنه 

دو سه تا قاشق خاکشیر با یه لیوان آب جوش خیس کن و بعد بهش بده بخوره 

خواستی شیرینش هم بکن که بخورش 

انجیر هم اگه داری بده بهش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

الو خیس کنشربت لاکسیژل هم خوبه

ممنونم عزیرم

باید دیشب بهش میدادی که تا صبح اثر کنه دو سه تا قاشق خاکشیر با یه لیوان آب جوش خیس کن و بعد بهش بده ...

قبل و بعدش هم چیزی نخوره تا زودتر اثر کنه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

آب هویج

ممنونم عزیزم

خاکشیر با آب ولرم کیوی کاهو نسکافه درس خوندن و فعالیت ذهنی زیاداینا چیزایی هستن که روان میکنن شکم رو ...

ممنون امتحان میکنم 🌹