2777
2789
سلام عزیزم خوبی من چندماه پیش در مورد نگهداری ازسگ از شما مشورت گرفتم یادتون هست؟ گفتید حاضر هستید س ...

سلام، آره عزیزم، یادمه

حالش خوبه؟😍

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
سلام عزیزم خوبی من چندماه پیش در مورد نگهداری ازسگ از شما مشورت گرفتم یادتون هست؟ گفتید حاضر هستید س ...

ببخشید دیر ج دادم، الان دیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالش خوبه منتها من شرایط نگهداری ندارم و دوست دارم به کسی واگذار کنم که دلسوزش باشه مطمعنم شما خیلی ...

خوب، خداروشکر که خوبه🤩

دلسوزشون که تا دلت بخواد هستم😅

منتها چون اینجا بزرگه به اندازه کافی جا واسه بپر بپر دارن، اصلا بیرون نمیبرم که مریض نشن، اگه مشکلی نیست از این بابت که هماهنگ کنیم عشقولی رو بیاری🤩🤩

خوب، خدارو شکرپیش صاحابش مطمئنا خوشحال تره🥰

الان سه روز هست رفته دلم براش تنگ شده خیلی غصه میخورم که تواین شرایط قرار گرفتم خیلی دوسش داشتم البته صاحبش نمیتونه همیشه ازش نگهداری کنه و آخرای هفته میبردش 

خوب، خدارو شکرپیش صاحابش مطمئنا خوشحال تره🥰

به صاحبش زنگ زدم حالشو پرسیدم گفت حالش خوبه هپی کلا سرخوشه و زود باهمه دوست میشه یعنی دلتنگی منو نمیکنه ازین جهت خوبه خیالم راحته نمی‌دونم دل اون هم برای من تنگ میشه یا نه؟

به صاحبش زنگ زدم حالشو پرسیدم گفت حالش خوبه هپی کلا سرخوشه و زود باهمه دوست میشه یعنی دلتنگی منو نمی ...

آخی🥰 الهی🤩🤩

مطمئنا یادتون میوفته🥲 اصلا سگ به همین وفاداریش معروفه دیگه، منتها اگه بحث انتخاب اجباری باشه اولین صاحبشو انتخاب میکنه😅

به صاحبش زنگ زدم حالشو پرسیدم گفت حالش خوبه هپی کلا سرخوشه و زود باهمه دوست میشه یعنی دلتنگی منو نمی ...

ولی مهم اینه این فرشته ها، البته منظورم فقط سگا نیستا، همه حیوونا از نظر من فرشته ان،

جاشون راحت باشه و خوشحال باشن

پس غصه نخور 

چون اون پیش اولین کسی که شناخته خوشحاله🥰