2777
2789
عنوان

برادرم جگرمو سوزند

1814 بازدید | 91 پست

ما خواهر برادری مون زبانزد همه بود یعنی هرگز با هم دعوا و گله و شکایتی نداشتیم اگه هم بوده گذشت کردیم و به روی هم نیاوردیم ما چندتا خواهر و یه برادر همیشه هوای همو داشتیم البته ما خواهر ا  حتی هوای برادرم رو داشتیم مادی و معنوی همه جوره کمکش بودیم  ولی از زمانی ازدواج کرد جور دیگر شد با این حال ما بازم هواشو داشتیم حتی خودم تو ساخت خونه اش یک پنجم ساخت خونه رو پول دادم زمان خودش خیلی بود   بعد از چند سال اون پولو پس داد که ایگه هیچ ارزشی نداشت حتی مبلمان و وسایل خونشو عوض کرد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بارها خانمش بی دلیل دعوا کرد حتی کوچکترین حرف رو نشونه طعنه و تحقیر حساب می کرد و ما همش قسم که منظورمون شما نبودید مثلا خواهرم لوازم آرایش خریده بود نشونمون داد دعوا راه انداخت که داره پوز میده  این یه دعوایی شد هر چه گفتیم ما برامون مهم نیس قبول نگرد که چرا داره پزمیده

منونلایک

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

تهمت بهم زد که تو به برادرت گفتی دزد در حالی که من فقط گفتم  خونه پدری که خراب کردی چقدر هزینه شد و تا الان چقدر خرج شده  و کجای کار هستید هر چه قسم خوردم منظورم این نبوده برادرم دزده زنش قبول نکرد که نکرد آخرش دیدم که قبول نمی کنه به خودم فحش دادم که گوه خوردم غلط کردم حرف زدم   تو عمرم اولین بار بود این کلمات رو به زبون آوردم  برادرم هم فقط نگاه یه بار نگفت که شاید زنم اشتباه کرده   خودشون وهم عقل کل می دونن

اگه بخوام بگم یه کتاب میشه  که از حوصله همشون خارجه  ولی دیشب برادرم که تمام عمر احترامش و می گرفتیم چقدر هر جور ه ساپورتش می‌کردیم   جوری دلمو شکوند و قلبمو شکست که صدای شکستنش هنوز تو مغزمه  

تهمت بهم زد که تو به برادرت گفتی دزد در حالی که من فقط گفتم خونه پدری که خراب کردی چقدر هزینه شد و ...

چرا ضعف نشون میدی بگو برادرم و احترام خودت حفظ کن و بین برادر وخواهری ما دخالت نکن بگو مگه مادرشی که یقه پاره میکنی مسئله خواهروبرادری حل میشه تو دخالت نکن

بارها زنش به نوعی بهونه کرده و دعوا درست کرد و از خونه بیرونمون کرد  ولی گذشت کردیم و دوباره حرفشو نزدیم ولی انتظار داشتیم یک بار برادرم حداقل می‌پرسید دلیلش چی بود مگه ما چی گفتیم    ؟!! آخرین دعوا قرار شد دیگر کمتر همدیگه رو ببینیم و هر جا همو می‌دیدیم فقط سلام وعلیک که خانم حرفی به خودش نگیره با این حال تو ۵ سال یه بار خونش رفتیم سعی کردیم فقط در حد لزوم حرف بزنیم و کم بشینیم که ناراحتی نشه