2777
2789
حس ششم گاهی فا.لم میگیرم واس تنوع البته

سلام

والا هر وقت میام تاپیک میزنم می پرسم بقیه می پرسن برا اونا جواب داده میشه برا من نه😄👌

یه نشونه ازم بگید 

بعد بگید شخص مورد نظرم که اول حروف اسمش الف داره چه حسی نسبت بهم داره؟ و خواستگاری می کنه؟کی؟

دوم اینکه کی به هدفم می رسم؟۱۴۰۳؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلاموالا هر وقت میام تاپیک میزنم می پرسم بقیه می پرسن برا اونا جواب داده میشه برا من نه😄👌یه نشونه ...

شخصی ک میگی قدش نسبتا بلنده موهاشو بالا میزنه لبخندای کجکی و عجیب و غریبم میزنه موهاش احتمالا روشنه ؟!

شخصی ک میگی قدش نسبتا بلنده موهاشو بالا میزنه لبخندای کجکی و عجیب و غریبم میزنه موهاش احتمالا روشنه ...

فقط موهاش روشن نیست بقیش درسته 

تورو خدا بقیشم جواب بده 

راجب شغلش میدونی؟

فقط موهاش روشن نیست بقیش درسته تورو خدا بقیشم جواب بده راجب شغلش میدونی؟

ادم دل به کار بده ای نی 

یا کارش ازاده یا اگ دولتیه اصلا کاری نی 

بهت حس داره ولی کمه فعلا توفکرشه باهات تو رابطه باشه اما خیلی جدی ام نی 

ادم دل به کار بده ای نی یا کارش ازاده یا اگ دولتیه اصلا کاری نی بهت حس داره ولی کمه فعلا توفکرشه باه ...

کارش خیلی خوبه

به نظرت کی به هدفم میرسم؟ 

آینده شغلیم و همسرم؟

من با سین وارد رابطه میشم؟اسمم مرضیه

به جایی میرسی ک دودل میشی ینی خودت تصمیم می گیری اوکی بدی یا ن

ی کیس دیگه ام میاد سمتت ک بیشتر دودل میشی 

اما انتخاب با خودته هرچند رابطه رو خیلی با دوام میبینم برات

شخصی ک میگی قدش نسبتا بلنده موهاشو بالا میزنه لبخندای کجکی و عجیب و غریبم میزنه موهاش احتمالا روشنه ...

بدون من حالش خوبه؟ 

تمام دردهای آدمی ناشی از روابطش با دیگران است:شوپنهاور  
زندگی ایندت اوکیه شادی حالت خوبه با همسرت هم دختر و هم پسر میاری مسیر شغلیت ام خیلی هموار نی اما با ...

شغل و موقعیت همسرم چجوریه؟  شغل خودم چجوریه؟

ببخشید 

دیگه نمیپرسم