2777
2789

خانما من تو ۱۶ هفته سرکلاژ شدم با طول سرویکس۲۵ و الان توی ۲۰ هفتم و کلا استراحت بودم این مدت بعد دکتر گفته فردا برم حلقه یا همون پساری بزارم کسی بوده مثل من زایمان خوبی داشتین؟زودرس نبوده خیلی میترسم و اینکه چندوقته زیر شکمم همش سفته و گاهی احساس درد دارم زیر شکمم از چی میتونه باشه تورو خدا کسی میدونه راهنماییم کنه خیلی نگرانم و اینم بگم جفتمم پایینه

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

همون قسمت ک سفته،باید جنین باشه ،با روغن آروم آروم ماساژ بده

نکه فشار بیاریا؟

منم سرکلاژی بودم

زایمانمم خوب بود

نگران نباش

سرکلاژ جلوی زایمان زود رسا میگیره

با دکترت هم هماهنگ باش و ازش مشاوره بگیر

من چون رحمم دوشاخه بود سرکلاژ شدم و‌بچه جاش تنگ بود و واسه همین همش یه گوشه خودشو جمع میکرد و شکمم سفت میشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه اینارو رعایت کردم تا حالا

پس نگران نباش چیزی نمیشه راجبه سفت کردنشم بادکترت حرف بزن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه 😎

همون قسمت ک سفته،باید جنین باشه ،با روغن آروم آروم ماساژ بدهنکه فشار بیاریا؟منم سرکلاژی بودمزایمانمم ...

خب آخه خیلی پایین نیست جنین زیر شکم؟سرکلاژ کردین استراحت مطلق بودین؟ 

پس نگران نباش چیزی نمیشه راجبه سفت کردنشم بادکترت حرف بزن

اره فردا حتما میگم به دکتر ولی خب همش سفته زیر شکمم یعنی اینجور نیست شل کنه مدام سفته

همون قسمت ک سفته،باید جنین باشه ،با روغن آروم آروم ماساژ بدهنکه فشار بیاریا؟منم سرکلاژی بودمزایمانمم ...

جدی ؟دوشاخوسرکلاژکرد؟دکترمن قبول نکردمیگفت برادوشاخ سرکلاژتاثیری نداره چون جاتنگه بچه خفه میشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه 😎

خب آخه خیلی پایین نیست جنین زیر شکم؟سرکلاژ کردین استراحت مطلق بودین؟

اره استراحتی بودم

رحمم جا نداشت ،بچه همین پایین بود

به اصطلاح بچه توی خِشتَکَم بود😀از توالت فرنگی استفاده میکردم

از هر دوبار،یه بارشو میرفتم دسشویی که زیاد راه نرم

فقط مراقب باش لکه بینی هرچیزی دیدی سریع بری لیبر چکاپ بشی

زایمانت راحته ولی باید قبل زایمان حسابی مراقبت کنی

اره فردا حتما میگم به دکتر ولی خب همش سفته زیر شکمم یعنی اینجور نیست شل کنه مدام سفته

براش آهنگ بذاری یانازش کنی بازم سفت میمونه؟

اره استراحتی بودمرحمم جا نداشت ،بچه همین پایین بودبه اصطلاح بچه توی خِشتَکَم بود😀از توالت فرنگی است ...

منم به نظرم خیلی پایینه یعنی دیگه نمیره بالا؟منم دسشویی فرنگی میرم ولی خیلی میترسم

جدی ؟دوشاخوسرکلاژکرد؟دکترمن قبول نکردمیگفت برادوشاخ سرکلاژتاثیری نداره چون جاتنگه بچه خفه میشه

آره سرکلاژ کرد چون زایمان زود رسی بودم و احتمال سقط زیاد بود

ولی توی ۳۷هفته رفتم سزارین شدم،چون آمپول ریه زده بودم دیگه لازم نبود تو دستگاه بذارن

دقیق توی سه هفته آخری که بچه وزن میگرفت و تپل میشد،من بچه را بدنیا آوردم که فشار نیاره به سرکلاژ

براش آهنگ بذاری یانازش کنی بازم سفت میمونه؟

اره کلا انگار جاش همونجاست همون پایین دقیق زیر شکمم

آره سرکلاژ کرد چون زایمان زود رسی بودم و احتمال سقط زیاد بودولی توی ۳۷هفته رفتم سزارین شدم،چون آمپول ...

ایشاله سلامت باشه بچت

منم به نظرم خیلی پایینه یعنی دیگه نمیره بالا؟منم دسشویی فرنگی میرم ولی خیلی میترسم

چرا سرکلاژ شدی؟

من رحمم دوشاخه بود بالای شکمم جا نبود بچه بره بالا وایسه

برا همین همین پایین بود و رشد میکرد

برا اینکه با بزرگتر شدنش فشار نیاره بیاد پایین و سقط بشه،سرکلاژ شدم