شیاف گلیسرین ...شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بذه ،یه کوچولو وازلین با گوش پاک کن ،وارد مقعدش کن
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مقعدش و با روغن زیتون تحریک کردم شکمش ام ماساژ دادم حرکت دوچرخه هم انجام دادم ولی فایده نداشت
خب عزیزم دیگه اینا خیلی اثر نمیکنه ،۵ روز زمان زیادیه ،حتما شیاف بزار براش راحت شه
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
دوای عطاری را سر خود نده. من آب چهار تخمه را به بچه یکساله دادم مشکلی هم نداشت ولی بردم دکتر دعوام کرد گفت دوا عطاری رو کبد و... اثر میزاره. البته دور از جون همه بچه ها.
شیاف برا دهانه مقعدش بزرگ نیست یا مخصوص نوزادان هست؟
شیاف گلیسرین مخصوصا نوزاد هست خیلی کوچیکه ،سریع هم اثر میگنه