2777
2789

من مریض بودم سرما خورده بودم ۴ روز بود تو خوته افتاده بودم حتی سرکار نمیرفتم حالم خیلی بد بود 

شوهرم رفته بود بالا پشت بوم به انتن ور بره یهو مامانم زنگ زد گفت دارم برات غذا میارم شوهرم اومد پایین فرصت نشد که بگم مامانم تو راه بود و زنگم زده بود رسید و با بابام اومدن س مون بزنن برامونم غذا اورده بودن بعد که ربتن شوهرم باد کرده میگه چرا مامان بابات میتواستن بیان به من نگفتی؟ چرا یهو اومدن؟ چرا شما هر روز تو ک ون همید؟ چرا خونه بابا من نمیای؟ در حالی که من خیلی وقته بهش میگم میخوای برو تنها برو ولی این هر روز سر یه چیزی دعوا درست میکنه. 

منم به شوهرم گفتم که کفریم دیگه نباید رو مخم بره هی پیله کرد چند وقت پیشا هم با وساطت مامانم اشتی کردیم زنگ زدم مامانم گفتم کی به من زنگ زدی؟ مگه همون موقعبه من زنگ نزدی چرا این حرف منو باور نمیکنه پس دیگه زنگت زد جوابشو نده این دعوا راه انداحته سر این مامانمم پا شد اومد گفت سر چی دعواتونه گفتم من مریضم به من پیله میکنه بیا خونه بابام یا میگه چرا اطلاع ندادی مامان بابام دارن میان. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه بچه س شوهرت

خیلییییی بعدم گردن نمیگیره اخه تازگی چنو بار اومدم جدا بشم زنگ زده مامانم همین مامانم نذاشته 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

از این دعواها منم اوایل ازدواج داشتم اما الان دیگه هیچی براش مهم نیست چون دورش شلوغ شده😔به نظرم نشونه خوبیه چون داره بهت اهمیت میده گیرمیده 

بخدا من تجربه همه اینارو دارم و میفمم همه اینا از دوست داشتنه و اینکه حسادت می‌کنه

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
چرا سریع مامانت قاطی کردی اخه

برا این که خستم کرده 

معلوم نیست چشونه تازه جای اینکه ممنون باشه ازمحبت پدرومادرت؟بعدم بگو مثلا میخواستی چیکارکنی زودتربهت خبر میدادم میخواستی گوسفند جلو پاشون سر ببری؟؟بهشون روبدی میخورنت ها

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
از این دعواها منم اوایل ازدواج داشتم اما الان دیگه هیچی براش مهم نیست چون دورش شلوغ شده😔به نظرم نشو ...

اصلا هم خوب نیست

معلوم نیست چشونه تازه جای اینکه ممنون باشه ازمحبت پدرومادرت؟بعدم بگو مثلا میخواستی چیکارکنی زودتربهت ...

بعد جلو مامان بابام گفت نه چون خونه بهم ریخته بود اینو گفتم. 

چرا سریع مامانت قاطی کردی اخه

چون هر چی هم میگم مامانم ۵دقیقه قبل لین که تو بیای زنگ زد باور نمیکنه میگه نه همه چیو مزدونستی و به من نمیگی. 

به جای اینکه زنگ بزنی به مامانت، زمان تماس رو نشونش میدادی

عردوتاتون خیلی بچه بازی درمیارید تو همه بحثاتون منظورمه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄