2777
2789

ما جدا شدیم دلیلشم این بود تودعوا من گفتم حقت بود خیانت کزدن بهت و...اما خیلی محترمانه رابطه روتموم کرد. حالا من پیام دادم بعد یک ماه:خواستم بگم تو این مدت حس من بهت کم نشده وخیلی دلتنگت بودم
این مدت که تنها بودم فهمیدم حسم بهت چقد عمیق و واقعی بوده
همش باخودم میگفتم شاید اروم که شدی بهم پیام بدی..‌.
نمیدونم فک نکنم با این پیامم نظرت عوض بشه. منم بزور نمیخوام اینکارو بکنم. شاید فقط خواستم خودمو از چشم انتظاری دربیارم. همین

اما از دیشب هیچ جوابی نداده. ادم بی احترامی نیست. ینی داره فکر میکنه؟؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم شاید داره فکر میکنه. عوضیی اگه کلا ج نداد یمی براش مهم نیس چه بهتر منم ازش متنفر میشم و فراموشش ...

ن بابا چقد میخاد فک کنه مگ

حالا فک کن اون به تو پیام میداد بدون فک کردن جواب می‌دادی چون دوسش داری 

خدایا شکرت   
ن بابا چقد میخاد فک کنه مگحالا فک کن اون به تو پیام میداد بدون فک کردن جواب می‌دادی چون دوسش داری

من خاستم ازچشم انتظاری دربیام چون همش فکر میکردم الانه که برگرده. بخاطر همون پیام دادم تا تکلیفمو بدونم. و بااینکارش ازش متنفر شدم و فراموشش میکنم

من خاستم ازچشم انتظاری دربیام چون همش فکر میکردم الانه که برگرده. بخاطر همون پیام دادم تا تکلیفمو بد ...

اره عزیزم ولش کن تو شانستو امتحان کردی پسرا لاشی تر از این حرفان ما رو نبین احساسی هستیم واس اونا مهم نیس

خدایا شکرت   
اره عزیزم ولش کن تو شانستو امتحان کردی پسرا لاشی تر از این حرفان ما رو نبین احساسی هستیم واس اونا مه ...

خیلییی عوضیه. گفتمشب حتما خواب بوده صبح یا ظهر که ازسرکار برگرده جواب میده. حتی انقد شعور نداشت موقع رفتن خدافظی کنه

خیلییی عوضیه. گفتمشب حتما خواب بوده صبح یا ظهر که ازسرکار برگرده جواب میده. حتی انقد شعور نداشت موقع ...

خدافظی کجا بود عزیزم یطوری عقده ای میشن ک جواب پیام نمیدن و برسه خدافظی 

خدایا شکرت   

به هر حال معلومه خیلی بهش برخورده . ممکنه دیر جواب بده و احتمالا اینکه حسش مثل قبل نیست و این رابطه از نظرش تموم شده هست. هیچ واکنشی نشون نده، گله نکن اگر جواب داد که چرا دیر جواب دادی. بزار ببین خودش میخواد چکار کته. تو حرفت رو زدی.